Rachelita
Fanka BB :)
W przychodni POZ zapytaj. Powinni przyjaćDziewczyny, a gdzie oddaje się zużyte strzykawki, peny, lub np leki zaczęte ale nie wykończone? Mam pół Menopuru, pół pena Rekovelle. Czy to wszystko przyjmą mi w aptece?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W przychodni POZ zapytaj. Powinni przyjaćDziewczyny, a gdzie oddaje się zużyte strzykawki, peny, lub np leki zaczęte ale nie wykończone? Mam pół Menopuru, pół pena Rekovelle. Czy to wszystko przyjmą mi w aptece?
Dokładnie mam 4 lub 5 dni przed transferem 1 ampułkę. Później między 8-12 godzin po transferze kontynuacja w dawce 2/3 ampułki co 3 dni.To jest mój zestaw, w którym zamierzam się zaopatrzyć teraz
Masz 2/3 dawki na jedną iniekcję? To znaczy, że jedną dawkę będziesz musiała szykować już z dwóch ampułek jakoś. I weź tu podziel 0,5ml na 3 albo 4. To chyba z lupą będzie to przestrzykiwanie do insulinówek![]()
nie ma reguły… ja. 10, zależy od pęcherzyków kiedy osiągnął odpowiednia wielkość. Może stymulacja trwać 6 dni a może 12, albo i więcejKurde wiem, że to pytanie wielokrotnie padało, próbowałam użyć wyszukiwania ale, nie wiem czy się zepsuło czy nie wyszukuje, bo nie ładują mi się żadne wyniki, więc zadam je po raz 100w którym dniu cyklu miałyście punkcję?
dostałaś badania, będziesz przebadana porządnie przed transferem, nie ma tego złego…U mnie znowu wiatr w oczy, bo czego innego mogłam się spodziewać..
Nie będzie transferu w tym cyklu, bo miał być na naturalnym, a dziś 15 dc, endo 6 mm i brak pęcherzyka dominującego. Na owulację się nie zapowiada.
W kolejnym cyklu spróbujemy na sztucznym, a w międzyczasie mam zrobić dodatkowo badanie ana 4 i przeciwciała przeciwjądrowe. Podziałamy coś z immunologią.
okej, no mam tak samo, czuję się jak grubasekPonad tydzień byłam wzdęta i zalana wodą. Zeszło dopiero jak przyszedł okres.
Tak, było wiele razyo ile dobrze pamiętam to raz miałam w 11 dc a raz w 13 dc.
Ja używałam najpierw 0,5 ale później stwierdziłam ze to pierdole i zamówiłam 0,3Dziewczyny ja przymierzam się do 3 transferu. Do tej próby mam accofil.
Wytłumaczcie na proste rozumowanie jak dzielić ten accofil na 2/3 dawki. I co dokupić do tego. ?
Oddaj w kliniceDziewczyny, a gdzie oddaje się zużyte strzykawki, peny, lub np leki zaczęte ale nie wykończone? Mam pół Menopuru, pół pena Rekovelle. Czy to wszystko przyjmą mi w aptece?
ile takich słabych przyrostów? Jeśli chodzi o leki to musisz pytać lekarza...Przyrost bety 57%mogę odstawić leki?