Trzymam mocno kciuki :-*Dziewczyny, mamy 4 zapłodnione komórki, w tym dwie dobrej jakościwarto się było kłuć przez tyle tygodni. Trzymajcie dalej kciuki, żeby przetrwały hodowlę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam mocno kciuki :-*Dziewczyny, mamy 4 zapłodnione komórki, w tym dwie dobrej jakościwarto się było kłuć przez tyle tygodni. Trzymajcie dalej kciuki, żeby przetrwały hodowlę.
Jeżeli macie już kwalifikację to badania, które są potrzebne są w ramach pakietu i nie płacicie.Hej dziewczyny. My jesteśmy na etapie poszukiwań kliniki Poznań/Łodz. Ale do rzeczy.. może już tu setki razy pisaliście o tym a teraz się do tego nie do kopie. Interesuje mnie szacunkowo ile i jakie badania musieliście robić co zleciła Wam klinika. I mniej więcej ile kasy straciliście na to, chyba że to było już refundowane przez klinikę. Czy to już robiliście będąc po wizycie kwalifikacyjnej czy aby wstępnie zobaczyć czy w ogóle możecie podejść z takimi wynikami.
A czy ktoś z Was robił te badania zanim doszło do kwalifikacji?Jeżeli macie już kwalifikację to badania, które są potrzebne są w ramach pakietu i nie płacicie.
Ja zrobiłam dużo badań przed kwalifikacją, w trakcie diagnostyki (histeroskopia, drożność jajowodów, kariotypy, kiry, hormony, u męża poszerzony seminogram). Koszt spory, na pewno kilka tysięcy, pewnie łącznie bliżej dychy jakby to podliczyc z wizytamiA czy ktoś z Was robił te badania zanim doszło do kwalifikacji?
Ja jestem w salve Łodz ale patrząc po opiniach dziewczyn wybrałabym Gamete w Rzgowie. Jeśli ta procedura się nie uda to sie przeniesiemy. Salve ma punkcje bez narkozy.. wole od razu uprzedzić. I jak nie masz 35 lat to bardzo upieraja sie zeby zaplodnic jedynie 6 komorek. Podobnie z nasieniem, u nas 1% morfo i nie moglismy liczyc na jakies dokladniejsze metody selekcji plemników. Mielismy ICSI. Natomiast to co mnie pozytywnie zaskoczylo to w cenie robia Ci scratching endometrium, masz embrio glue do transferu, my mielismy za darmo tez to naciecie osłonki. Bez badan rutynowo obstawiaja cie acardem encortonem i heparyna stad duzo komentarzy ze leki dają w ciemno.Hej dziewczyny. My jesteśmy na etapie poszukiwań kliniki Poznań/Łodz. Ale do rzeczy.. może już tu setki razy pisaliście o tym a teraz się do tego nie do kopie. Interesuje mnie szacunkowo ile i jakie badania musieliście robić co zleciła Wam klinika. I mniej więcej ile kasy straciliście na to, chyba że to było już refundowane przez klinikę. Czy to już robiliście będąc po wizycie kwalifikacyjnej czy aby wstępnie zobaczyć czy w ogóle możecie podejść z takimi wynikami.
Ja robiłam godzinę przed wizytaDziewczyny, w sobotę mam pierwszy monitoring cyklu, w zaleceniach od lekarza mam, żeby zbadać estradiol przed wizytą. Kiedy mam go zbadać? W sobotę zaraz przed tą wizytą, czy dzień wcześniej?
Badałam tego samego dnia przed wizytą, później wysyłałam wyniki lekarzowi.Dziewczyny, w sobotę mam pierwszy monitoring cyklu, w zaleceniach od lekarza mam, żeby zbadać estradiol przed wizytą. Kiedy mam go zbadać? W sobotę zaraz przed tą wizytą, czy dzień wcześniej?
Zależy kiedy będziesz miała wyniki. Ja zawsze robiłam rano 8/9 w klinice krew a na 11/12 miałam wizytę i już były.Dziewczyny, w sobotę mam pierwszy monitoring cyklu, w zaleceniach od lekarza mam, żeby zbadać estradiol przed wizytą. Kiedy mam go zbadać? W sobotę zaraz przed tą wizytą, czy dzień wcześniej?