reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Inofolic combi. Nieregularny okres.

Blackdunde

Początkująca w BB
Dzień dobry, mam takie nurtujące pytanie do tych z Was, które biorą inofolic lub suplement o podobnym składzie. Inofolic biorę na zalecenie lekarza od listopada. Jeśli chodzi o badania, to wszystko jest w porządku, po prostu staram się o dziecko i inofolic ma być dobrą suplementacją. Czuję się po nim świetnie, natomiast od dwóch cykli zauwazylam, że nieco się „rozjechały” zazwyczaj było to niemal idealne 26 dni cyklu, z odstępstwem do 27, teraz natomiast jest to drugi cykl 31 dniowy. 🤔Czy może to być wpływ suplementu?

reklama
Dzień dobry, mam takie nurtujące pytanie do tych z Was, które biorą inofolic lub suplement o podobnym składzie. Inofolic biorę na zalecenie lekarza od listopada. Jeśli chodzi o badania, to wszystko jest w porządku, po prostu staram się o dziecko i inofolic ma być dobrą suplementacją. Czuję się po nim świetnie, natomiast od dwóch cykli zauwazylam, że nieco się „rozjechały” zazwyczaj było to niemal idealne 26 dni cyklu, z odstępstwem do 27, teraz natomiast jest to drugi cykl 31 dniowy. 🤔Czy może to być wpływ suplementu?
To samo i ja zauważyłam najpierw się cieszyłam że może to ciaza a jednak nie tylko okres się rozjechał. Całe życie miałam regularny co 28 dni a teraz 30 a obecnie 32 dni nie wiem co jest na rzeczy . Dodam że dobrze się po nim czuje wlosy mi się poprawiła i jakoś tak młodziej wygląda moja cera.

P
Podczas moich starań w 2022 „hitem” był inozytol z Aliness - bo ma dobry stosunek miyo do hiro (czy jakoś tak mówił lekarz). Do tego ja musiałam brać Miovelie Nac (z tym miałam owulację w cyklach 28-30 dni a nie takich po 60-90 dni). Do tego jakieś kompleksowe witaminy dla staraczek, typu Femibion czy Pregna.
Może taki zestaw by i u Ciebie się sprawdził :)

Do góry