Jakostobedzie
Zaciekawiona BB
Nie mam opiekuna w klinice, zrobiłam o 8 ranoSkontaktowalabym się z opiekunem w Twojej klinice ? Masz takiego ? Ja niestety nie miałam takiego zastrzykunie pomogę , powodzenia jutro
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie mam opiekuna w klinice, zrobiłam o 8 ranoSkontaktowalabym się z opiekunem w Twojej klinice ? Masz takiego ? Ja niestety nie miałam takiego zastrzykunie pomogę , powodzenia jutro
![]()
A masz temperaturę?Nie mam opiekuna w klinice, zrobiłam o 8 ranoczyli będzie jakieś 28h przed iui zobaczymy co z tego będzie bo cała sobotę wieczór odczuwałam kłucie w prawym jajniku więc boję się że i tak już będzie za późno
do tego się jeszcze martwię ze mnie lekarz nie dopuści, bo moje przeziębienie weszło w wyższa fazę i teraz straciłam głos i mocno kaszle
![]()
ja akurta nie przeszlam zle nie udanej pierwszej iui, po prostu coraz ciezej jest mi zobaczyc swiatelko w tunelu. Pewnie to chwilowy kryzys i za kilka dni wszystko wroci do normyKochana, gdybym tylko miała ten rozum co teraz po swojej 1szej iui (jestem po nieudanych pięciu)… Życie byłoby łatwiejsze. Mogę Ci podpowiedzieć co pomogło mi się pozbierać, bo byłam w paskudnym stanie po 1szej i trzeciej iui. Mianowicie, porozmawiałam z Panią psycholog, która pomogła mi radzić sobie ze stresem. Najlepiej wydane 120zł za godzinę rozmowy. Byłam na trzech spotkaniach. Ryczałam całą drogę w aucie jadąc na spotkanie, podczas spotkania i wracając. Okazało się, że tego też bardzo potrzebowałam. Polecam dobre winko i chilloucik z facetem, bo wpływu na to nie masz ;*
Nie mam, umówiłam się rano jeszcze do internisty przebadał mnie płuca czyste stwierdził zapalenie krtani wirusowe więc nie potrzebny antybiotykA masz temperaturę?
superNie mam, umówiłam się rano jeszcze do internisty przebadał mnie płuca czyste stwierdził zapalenie krtani wirusowe więc nie potrzebny antybiotykdał syropki i inhalacje.
Jestem już po iui lekarz powiedział że jeśli nie ma nic co powoduje branie antybiotyku i mam płuca czyste to nie widzi przeciwwskazańwięc w sumie dobrze ze poszłam się przebadać wcześniej.
przypomnisz mi które podejście robicie ?Nie mam, umówiłam się rano jeszcze do internisty przebadał mnie płuca czyste stwierdził zapalenie krtani wirusowe więc nie potrzebny antybiotykdał syropki i inhalacje.
Jestem już po iui lekarz powiedział że jeśli nie ma nic co powoduje branie antybiotyku i mam płuca czyste to nie widzi przeciwwskazańwięc w sumie dobrze ze poszłam się przebadać wcześniej.
To nasz drugie podejście. Za 2 tygodnie mam zrobić betę pewnie nie wytrzymam i wcześniej zrobię testprzypomnisz mi które podejście robicie ?
kiedy będziesz testować ?
ja pewnie w 12 dniu test a w 14 beta
A masz coś na podwyższenie progesteronu? Ja dostałam luteinę ale sama o nią poprosiłam tak to by mi nic nie dał nawet duphastonuprzypomnisz mi które podejście robicie ?
kiedy będziesz testować ?
ja pewnie w 12 dniu test a w 14 beta
Dostałam acard, duphaston i utrogestan.A masz coś na podwyższenie progesteronu? Ja dostałam luteinę ale sama o nią poprosiłam tak to by mi nic nie dał nawet duphastonu![]()