reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Interpretacja testu

Dziewczyny, wczoraj wieczorem zrobiłam test, na początku nie było widać drugiej kreski, a po kilku minutach zrobiła się taka jak na zdjęciu. Dziś zrobiłam dwa kolejne. Czy widzicie na nich drugą kreskę?

Załączniki

• C759FC41-2687-4A81-A011-01B72F5493CF.jpeg
    C759FC41-2687-4A81-A011-01B72F5493CF.jpeg
    539 KB · Wyświetleń: 120
  • IMG_1242.jpeg
    IMG_1242.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 43
  • IMG_1245.jpeg
    IMG_1245.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 43
reklama
Test z wczoraj jest czulszy niż test z dzisiaj. Dlatego wieczorem mialaś kreskę wyraźniejszą niż rano.

Ten sam test zrobiony przed chwilą. Nie wiem co myśleć. Zrobiłam betę z krwi i czekam na wynik.
No ale ja nie rozumiem, gdzie widzisz problem.
Zrobiłaś wczoraj wieczorem test o czułości 10. Wyszedł. Czyli jest ciąża.
Dzisiaj rano zrobiłaś test o czułości 20. Jest kreska, ale mniej wyraźna niż na teście o czułości 10. Jest to logiczne, bo beta może być między 10 a 20 albo lekko ponad 20.

Jeżeli ten najnowszy ma czułość 10 no to kreska na nim jest 🤷‍♀️
Nie da się sprawdzać rozwoju bety na podstawie testów wykonywanych co kilka godzin. Sam wynik bety z dzisiaj powie Ci tylko czy jest ciąża czy jej nie ma. Moim zdaniem jest, bo kreski są. Dopiero w sobotę musisz skoczyc na przyrost.

Do góry