• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak mam to rozumieć ?

Natka_90

Początkująca w BB
Hej dziewczyny
Jak wy byście to odebrały ?
Więc sprawa wygląda następująco , mój mąż od jakiegoś miesiąca nie chce uprawiać ze mną seksu . W ogóle unika wszelkiego rodzaju czułości. Ja rozumiem na początku miał obawy bał się kolejnego dziecka zaczęłam brać tabletki i teraz całkiem cisza.
Traktuje mnie bardziej jak koleżankę niż swoją żonę . Ostatnio nie rozmawialiśmy cały dzien to go zapytałam czy mu odpowiada to że cały dzień nie rozmawiamy to odpowiedział "przecież rozmawiamy" .
Od jakiegoś czasu wciąż coś miedzy nami nie gra. Nie wiem jak mam to odbierać
Oczywiście przeprowadzę jutro rozmowę, ale cały czas rozkminiam o co tutaj może chodzić.
Ostatnio pożyczyłam jego telefon i rzucił "co mi grzebiesz w telefonie "... jakby nie wiem co tam miał . Jakby nie było między nami tego czegoś, brakuje rozmów takich wiecie co się czuje , co kogo denerwuje .
Miłej nocy wam życzę ♡

reklama
Hej. A może mąż przechodzi teraz jakiś trudniejszy okres? Może ma jakieś zmartwienia/ troski, którymi nie chce Ciebie obarczać? Myśle, ze tutaj powinna pomóc po prostu szczera rozmowa z partnerem. Powiedz mu po prostu, ze czujesz, ze od jakiegoś czasu się oddalił i nie wiesz z czym ma to związek i czy powinnaś sie tym martwić. Ja bardzo kocham swojego męża, a czasem tez nie mam ochoty na seks. Aaale rozmawiamy. Duuuzo rozmawiamy:)
Jeśli chodzi o telefon. Hm, telefon jest tak jak majtki :) każdy ma swoje!
Mam nadzieje, ze to przejściowe i ze wszystko się ułoży :) 🤞

Kiedyś mąż też mi nie mówił, jak coś go gnębiło, tylko chodził jak nieobecny. Ani przytulić, ani pogadać, a jak zaczynałam cokolwiek, to "przecież jest dobrze". Dopiero po wielu naciskach z mojej strony z krzykiem wyrzucał, co go męczy.

A co do telefonu, to ja też nie lubię, jak się mój bierze bez pytania. Nic tam nie ma ciekawego, ale to moja własność.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry