Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Jest regulowane na wysokość, ma regulowane oparcie (do pozycji półleżącej), podwójną tackę, pod spodem koszyk na jakieś pierdółki (obecnie Oliwka wrzuca tam wszystko, co jej wpadnie w ręce).Łatwo się czyści to krzesłko.A minusem jest cena, bo plastikowe są jednak troszkę droższe od drewnianych.
)
Nasz Michaś bardzo przyzwyczaił się do tego krzesełka, jak szukujemy jakis posiłek to on juz stoi przy krzeselku, chce zeby go tam włożyć, bo wie że będzie jedzonko
Dużo wygodniej jest karmić dzicko w krzesełku niż na kolanach, no i zawsze można dac dziecku pare zabawek, ono się bawi i dobrze nas widzi a my spokojnie jemy obiad :-)
(my takie mamy) No i żeby mozna było łatwo je czyscic, czy też zdjąć pokrowiec do uprania, to waże bo bez "wypadków" przy jedzonku się nie obejdzie
.Nasz ma podwójną tackę, wygodna rzecz gdy mały nabrudzi to wyjmuje tackę, on bawi sie dalej a ja ją czyszczę. Nie wiem co jeszcze ....wszystko zalezy od finansów, jest duzy wybór pooglądaj napewno coś wybierzesz :-)
Można kupić ładne drewniane krzesełka albo plastikowe.
:-) 
wybralismy drewniane poniewaz mozna je pozniej rozmątowac i z krzesełka robi sie stoliczek i krzesełko :-) Moj synek jak był mniejszy jadł w tym krzesełku a teraz lubi tam siedziec i "rysowac" kredkami ;-) ja goraco polecam!!