• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

jakie krzesełko do karmienia?

własnie dzisiaj dotarło do mnie krzesełko do karmienia, które zamówiłam z allegro:-)i juz po pierwszym dniu moge stwierdzic, że to bardzo potrzebna rzecz.
Mojego synka (10 miesięcy) ciężko było nakarmic jak siedział na moich kolanach teraz wsadzam go do krzesełka i bez problemu karmie. Oli na poczatku trochę marudził ale przy następnym karmieniu grzecznie siedział a po kolacji dostał swoje zabawki i siedzac dalej w krzesełku bawił się, az miło było popatrzec.:-D
My mamy krzesełko chicco polly, polecam ma 7 stopniowa regulacje wysokości, 3 stopniowa regulację oparcia, regulowany podnórzek, tapicerke do łatwego mycia i wkładke na siedzisko dla mniejszych dzieci ooraz 2 tacki jedna do jedzenia a druga do zabawy itd.....

reklama
Jak najbardziej polecam kupno krzesełka.:tak: Właściwie nie wyobrażam sobie nie mieć krzesełka dla maluszka. Oprócz tego że jest to wygodna pozycja do karmienia, zarówno dla mamy jak i dziecka, to można po prostu zapinać do krzesełka maluszka, podczas gdy mama np. gotuje w kuchni lub robi inne czynności. Dziecko jest wtedy bezpieczne na blacie ma zabawki i się bawi. Ja zapinałam też synka jak chciałam, np szybko iść wyrzucić śmieci, wiedziałam, że przez te 2 min. jest bezpieczny.
My mieliśmy krzesełko plastikowe firmy Brevi. Bardzo wygodne z mięciutką, grubą tapicerką, na kółkach, z szelkami bezpieczeństwa, z regulacją oparcia i dużym, ściąganym blatem.
Jak synek był malutki to podkładałam mu poduszkę pod pupę, bo troszkę jeszcze leciał na bok.
Teraz mały właśnie wyrasta z krzesełka dla dzieci, ale nie w sensie, że jest za małe tylko siedzi już samodzielnie przy dziecięcym stoliku i na dziecięcym krzesełku

My kupiliśmy krzesełko fisher price rainforest, Antoś jak narazie nie przepada za siedzeniem w nim, ale myślę, że w drewnianym to juz wogóle by nie posiedział. krzesłko jest ładne i praktyczne, choć blat mógłby się dalej odsuwać od małego. poza tym jest ok.

My kupiliśmy krzesełko fisher price rainforest, Antoś jak narazie nie przepada za siedzeniem w nim, ale myślę, że w drewnianym to juz wogóle by nie posiedział. krzesłko jest ładne i praktyczne, choć blat mógłby się dalej odsuwać od małego. poza tym jest ok.
Na pewno będzisz z krzesełka zadowolona, naprawde bardzo ułatwia życie!!!
Mój mały tez na poczatku nie chciał w nim siedziec ale teraz jest juz ok, wkładam małego do krzesełka daję mu zabawki i mogę np. pozmywac naczynia!!!
miłego uzytkowania życzę!!!:-)

absolutnie rzecz niezbedna! Peg Perego, Chicco Polly, Fisher Price, krzeselka plastikowe z regulacja wysokosci, latwe to mycia....nie wyobrazam some zycia bez nich!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry