Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie denerwuje mnie taka tłusta konsystencja olejków. Zerkne na to serum. Uzywa sie go do kazdego mycia? Nie obciaza włosów?Cześć, zimą też mam problem z elektryzowaniem i u mnie i u Gabrysi. Dużo nosi się golfów, czapek , szalików, w tym sporo materiałów sztucznych - jak choćby mięciutkie czapki z akrylu, noszą się się super, ale jednak wpływają na elektryzowanie... Od jakiegoś czasu używam kosmetyków amazon keratin zawierających m.in. keratynę i teraz do podstawowego zestawu szampon, odzywka dodałam serum kokosowe, które nakładasz przy suszeniu włosów. Kilka kropel na moje włosy do ramion kilkanaście na Gabrysi sięgające do pasa i mam wrazenie, że jest naprawdę lepiej. W formule to trochę jak olejek, ale nie zostawia tłustowej powłoki, przynajmniej w takim dawkowaniu.![]()
Świetna jest różowa seria Bubblegum z Amazon keratin. Bardzo fajnie nawilża, a dzięki kolagenowi i olejkom włosy w ogóle się nie puszą i nie elektryzują. Mi poleciła to fryzjerka i to był strzał w dziesiątkęDziewczyny, szukam dobrej odzywki i maski do włosów puszących i elektryzujących się. Czegoś ,co naprawdę zadziała. Nie chodzi mi o kosmetyki drogeryjne, bo chyba już wszystko przerabiałam... Chciałabym aby włosy nabrały blasku i wygladały zdrowo![]()
to juz kolejna osoba , ktora zachwala serum tej firmyŚwietna jest różowa seria Bubblegum z Amazon keratin. Bardzo fajnie nawilża, a dzięki kolagenowi i olejkom włosy w ogóle się nie puszą i nie elektryzują. Mi poleciła to fryzjerka i to był strzał w dziesiątkęA jak pięknie pachnie! Jeszcze warte wypróbowania jest serum z olejkiem arganowym tej samej firmy. Nigdy po żadnym serum włosy nie błyszczały mi się tak ładnie jak po tym
![]()
No ja już namówiłam na nie moją siostrę, mamę i przyjaciółkę. Jest warte grzechuto juz kolejna osoba , ktora zachwala serum tej firmychyba sie skuszę
No ja już namówiłam na nie moją siostrę, mamę i przyjaciółkę. Jest warte grzechu![]()
No mega jest spray prostujący Protein + Caviar (Amazon keratin). Po tym sprayu włosy są w zasadzie tak proste jak po keratynowym prostowaniuA masz jakiś fajny produkt do polecenia, do stylizacji włosów? Żeby wyprostował włosy przy suszeniu?
A robiłaś kiedyś keratynowe prostowanie w ogóle?A masz jakiś fajny produkt do polecenia, do stylizacji włosów? Żeby wyprostował włosy przy suszeniu?