reklama

Karmienie mlekiem modyfikowanym

Bubu93

Aktywna w BB
Hej dziewczyny! macie może jakiś sposób żeby dziecko za każdym razem nie ksztusiło się podczas karmienia , mój bobas ma 5 dni i co karmienie tak się ksztusi że mam zawał ...

reklama
Rozwiązanie
Ja mialam butelki Avent natural. Zadne sie nie krztusilo tylko wazne zeby dziecko bylo wybudzone i mialo wyzej glowe. Najlepiej tak na polsiedzaca. Poduche podloz pod plecki i glowke albo wyzej lokiec trzymaj jak na rekach karmiasz. No i obowiazkowo smoczek 0.
reklama
Moja też się dławiła, no i u nas wyszło na to, że to przez to, ze spala, ciągle. Za każdym razem przed karmieniem przebierałam pampersa, rozbudzałam i wtedy problem zniknal. Tak samo zbyt długie przerwy w karmieniu mogą wpływać, butelka no i dziecko jest jeszcze malutkie więc wszystkiego się uczy. Butelkę miałam Avent, później lovi. Tippie i mam się nie sprawdziło.

Ja mialam butelki Avent natural. Zadne sie nie krztusilo tylko wazne zeby dziecko bylo wybudzone i mialo wyzej glowe. Najlepiej tak na polsiedzaca. Poduche podloz pod plecki i glowke albo wyzej lokiec trzymaj jak na rekach karmiasz. No i obowiazkowo smoczek 0.

Rozwiązanie
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry