Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja daję mu najczęściej po jedzeniu blw, jak wszystko jest usyfione, to mi nie robi różnicy czy jeszcze kubek poleci z piciem.Ale śmiesznota jest- bo napije się ładnie, a ja już od razu się podniecam- "ślicznie, brawo" a juniorek zrobi chytrą minę, zarechocze, przyłoży kubek do ust i bam - rzut kubkiem w dal
dziewczyny poradźcie jeszcze co by tu zrobić żeby Franek się nauczył pić z czegokolwiek innego niż z tej butelki
Przystawiłam małego do cyca wieczorem i dalej to samo ściągam mleko w nadziei że jeszcze się mu odmieni ale daję mu trzy dni jak nie będzie chciał to koniec karmienia...
jak dałam ostatnio Tymkowi picie ze słomki, to się na mnie spojrzał jak na wariata i olał słomke chyba nie ten czas jeszcze, albo moje dziecko mało zdolne ;-)