reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kreski na teście a przyrost bety

Hej obserwowałyscie może jak przyrost bety ma się do ciemnienia kresek na teście?
Jestem po 8 poronieniach w tym 7 biochemow i stresuje się niemiłosiernie. Odpuściłam ostatnio że staraniami a tu o ♥️ Niestety na betę mam możliwość pojechać dopiero w poniedziałek ( mieszkam na wsi 15 km od miasta nie mam teraz auta). Om była 07.09. na wtorek mam też umówionego lekarza. Zrobiłam zestawienie testów z datami. Myślicie, że to świadczy o przyroście
?

Załączniki

• _1759998847015.jpg
    _1759998847015.jpg
    974,8 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Hej obserwowałyscie może jak przyrost bety ma się do ciemnienia kresek na teście?
Jestem po 8 poronieniach w tym 7 biochemow i stresuje się niemiłosiernie. Odpuściłam ostatnio że staraniami a tu o ♥️ Niestety na betę mam możliwość pojechać dopiero w poniedziałek ( mieszkam na wsi 15 km od miasta nie mam teraz auta). Om była 07.09. na wtorek mam też umówionego lekarza. Zrobiłam zestawienie testów z datami. Myślicie, że to świadczy o przyroście
?
No są coraz ciemniejsze. Ale generalnie wybarwienie kresek nie ma znaczenia. Testy nie pokazuja rozwoju ciąży.

Lekarz we wtorek nic Ci nie potwierdzi, rac,ej skieruje na betę, więc jeżeli ta wizyta jest po to, żeby wdrożyć jakieś leki, to załatw betę wcześniej.

Na czworo babka wróżyła.
Są Dziewczyny co kreska ciemniała i było wszystko okej.
Są Dziewczyny co kreska ciemniała a była ciąża biochemiczna.
Są Dziewczyny co kreska ciemniała a ciąża się zatrzymała.
Są Dziewczyny jak ja co kreska ciemniała a okazało się, że to ciąża pozamaciczna.

Skoro miałaś tyle ciąż biochemicznych, to robiłaś sobie w tym kierunku badania?

Do góry