Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Normalnie siedziala to jest krzeselko bym powiedziala dla troche starszego dziecka 11miesiecy miala to siedziala i jadla w nim a jak byla mniejsza po 4miesiacu w lezaczku byla i ja karmilamA co z wyscieleniem go czymś miękkim? Fabrycznie to zwykły twardy plastik [emoji3525]
Tacki w ogóle nie ma - gdzieś wsiąkła albo nie było.Ja je mam. Myślę że skoro dostaniesz je po kimś to na pewno należy kupić nową tackę. Moje gdy jest nie używane stoi w takim miejscu w kuchni że nie zdarzyło mi się potknąć o jego nogi.
Co do tapicerki nie pomogę, nie kupiłam bo uważam za totalnie zbędny dodatek.
U dziadków Ikea z tapicerka i tacką. Też ok, ale potykacz straszny. Gdziekolwiek stoi zawsze przeszkadza.
Z IkeiI tapicerka skąd? Jakaś firmowe też w Ikea czy coś kombinowanego?
DziękujęZ Ikei
Wkładka materiałowa przydała się gdy dziecko mniejsze było. Na 2 lata zdjelismy bo zaczęła przeszkadzać przy wkładaniu /wyjmowaniu. Ale dla siedzącego już maluszka polecam.
A co z wyscieleniem go czymś miękkim? Fabrycznie to zwykły twardy plastik [emoji3525]Ja uzywalam takiego z ikei krzeselka do karmienia i byl dobry
Jeśli dziecko siedzi już samodzielnie i stabilnie to chyba nie ma aż takiego znaczenia czy jest miękka tapicerka czy zwyczajnie krzesełko.A co z wyscieleniem go czymś miękkim? Fabrycznie to zwykły twardy plastik [emoji3525]
Normalnie siedziala to jest krzeselko bym powiedziala dla troche starszego dziecka 11miesiecy miala to siedziala i jadla w nim a jak byla mniejsza po 4miesiacu w lezaczku byla i ja karmilamA co z wyscieleniem go czymś miękkim? Fabrycznie to zwykły twardy plastik [emoji3525]