Narazie w formie plamienia, ale z charakterystycznym bólem brzucha także rozkręci się. Jakoś mega szybko ten okres mi przyszedł, ledwo tydzień po transferze.Może to tylko delikatne krwawienie, zdążą się .... Sama miałam ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Narazie w formie plamienia, ale z charakterystycznym bólem brzucha także rozkręci się. Jakoś mega szybko ten okres mi przyszedł, ledwo tydzień po transferze.Może to tylko delikatne krwawienie, zdążą się .... Sama miałam ...
Hm... Powiem tak ... Jeszcze nigdy ( a miałam 4 transfery może dużo , może mało ... Dla mnie dużo bo żaden nie zakończył się porodemNa forum Novum wyczytałam, że jeśli miesiączka pojawiła się tak szybko po transferze oznacza to złe przygotowanie do samego transferu i wykomanie go w złym momencie. Po dzisiejszej porażce wiem jedno nie chcę więcej znać płci zarodka, bo to chyba boli jeszcze bardziej. Zostały mi 2 zarodki płci męskiej i 1 żeński.
Narazie w formie plamienia, ale z charakterystycznym bólem brzucha także rozkręci się. Jakoś mega szybko ten okres mi przyszedł, ledwo tydzień po transferze.
To trochę dziwne ze biorąc progesteron dostałaś miesiączkę. Może to jednak nie to? Lepiej bierz leki I testuj w wyznaczonym terminie.Na forum Novum wyczytałam, że jeśli miesiączka pojawiła się tak szybko po transferze oznacza to złe przygotowanie do samego transferu i wykomanie go w złym momencie. Po dzisiejszej porażce wiem jedno nie chcę więcej znać płci zarodka, bo to chyba boli jeszcze bardziej. Zostały mi 2 zarodki płci męskiej i 1 żeński.
Dobrze w takim razie że trafiłaś ze zmianą kliniki. Ja nie miałam tyle szczęścia i wracałam czym prędzej do Invicty. Prawie że na kolanach.Ja niestety jestem przypadkiem ,ktory dostawal zawsze okres po 7-9 dpt,bez wzgledu na przyjmowane leki .3 stymulacje i nie bede wam pisac ile transferow.Zawsze to samo.Dopiero zmiana kliniki i KD przyniosly rezultaty,do tego jednak musialam dojrzec.W nowej klinice od razu stwierdzono bledy robione w starej czego efektem byl zerow brak implantacji i okres w terminie Bety.![]()
Ja także 2 razy dostałam okres ..Ja niestety jestem przypadkiem ,ktory dostawal zawsze okres po 7-9 dpt,bez wzgledu na przyjmowane leki .3 stymulacje i nie bede wam pisac ile transferow.Zawsze to samo.Dopiero zmiana kliniki i KD przyniosly rezultaty,do tego jednak musialam dojrzec.W nowej klinice od razu stwierdzono bledy robione w starej czego efektem byl zerow brak implantacji i okres w terminie Bety.![]()
Ja przy moich pierwszych transferach raz czy dwa dostałam okres mimo brania lekówHm... Powiem tak ... Jeszcze nigdy ( a miałam 4 transfery może dużo , może mało ... Dla mnie dużo bo żaden nie zakończył się porodem... Wiem że niektóre dziewczyny z forum miały więcej
) i jeszcze nigdy nie dostałam okresu przyjmując progesteron ... Zawsze jak odstawiam po negatywnej becie przychodził po ponad tygodniu ...więc szczerze nie wiem co napisać
a może to plamienie zwiastuje że zarodek się zagnieździł ??
Tak też może być ... Ja osobiście nigdy nie miałam ( chodź na 4 transfery 3 razy zarodek się zagnieździł ... Raz był zemną do 8 tygodnia a dwa razy biochemiczna
) ale wiem że dziewczyny miały ... Poczekaj ... Przyjmij dalej leki ... Nic nie jest przesadzone do póki nie zrobisz bety
trzymam kciuki żeby jednak się udało
przytulam
![]()