reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Który szpital wybrać

mmartax98

Początkująca w BB
Hejka 😋 stoję przed dylematem, nie wiem który szpital wybrać (Wrocław, okolice Wrocławia, Legnica Lubin, Trzebnica). Co do Trzebnicy mam złe wspomnienia, ale koleżanka rodziła naturalnie i mówi, że super, ja natomiast będę miała CC. Słyszałam również, że Lubin super. Natomiast do Lubina mam 50km, bliżej Wrocław Kamieńskiego. Czy któraś z was, w którymś z tych miast rodziła przez CC i może polecić z doświadczenia? 🥹

reklama
Ja Lubin, mialam cc. Bardzo polecam, super opieka, polozne naprawdę fajne i pomocne. U mnie cc, ze względu na brak porodu naturalnego na horyzoncie, a byłam juz po terminie. Rodziłam w czerwcu tego roku

Ja Lubin, mialam cc. Bardzo polecam, super opieka, polozne naprawdę fajne i pomocne. U mnie cc, ze względu na brak porodu naturalnego na horyzoncie, a byłam juz po terminie. Rodziłam w czerwcu tego roku
O właśnie kilka opinii już słyszałam, że Lubin bardzo w porządku,natomiast to były porody naturalne. Ja właśnie muszę mieć cc ze względu na to, że ponad 2 lata temu miałam połamaną miednicę z przemieszczeniem i rozejście się spojenia łonowego, chyba jednak wybiorę ten Lubin, dziękuję 😋

O właśnie kilka opinii już słyszałam, że Lubin bardzo w porządku,natomiast to były porody naturalne. Ja właśnie muszę mieć cc ze względu na to, że ponad 2 lata temu miałam połamaną miednicę z przemieszczeniem i rozejście się spojenia łonowego, chyba jednak wybiorę ten Lubin, dziękuję 😋
bardzo polecam. W poniedziałki mozna iść na zwiedzanie porodowki. Zobacz sobie na insta ich profil : narodziny piękna lubin 😊 każdy nowo narodzony maluszek dostaje paczkę powitalną 😊

reklama
Do góry