Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może lepiej wróć do szpitala, wybierz jakiś tańszy, byle dzieci były zdrowe. Koszty są straszne, ale napewno są możliwości rozłożenia na raty itp. Może pomogą Ci przyjaciele, rodzina. Albo przetransportuj sie (jeśli to bezpieczne) do Polski, koszty leczenia są niższe. Tak czy inaczej narazie zadbaj o dzieci a później będziesz prostowała swoje niedopatrzenie dot. Ubezpieczenia. Bo nie ma pieniędzy które zwrócą zdrowia dziecka. Życzę Ci z całego serca żeby wszystko poszło po Twojej myśli, żeby zdrowie Wam sprzyjało.Nie, wypisałam się bo nie mam ubezpieczenia
dlaczego? W ciąży masz prawo do świadczeń opieki zdrowotnej nawet pomimo braku tytułu do objęcia ubezpieczeniem. Jeśli Twoja sytaucja prawna jest skomplikowana zadzwoń do NFZ.Nie, wypisałam się bo nie mam ubezpieczenia