Milkchocolate
Fanka BB :)
ja na razie łykam kompleks witamin olimpu..Dziewczyny co zażywacie jakie witaminki .... Ja biorę narazie pregna + , ale jak zaczną się skurcze nóg to będę brać jeszcze magnez
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja na razie łykam kompleks witamin olimpu..Dziewczyny co zażywacie jakie witaminki .... Ja biorę narazie pregna + , ale jak zaczną się skurcze nóg to będę brać jeszcze magnez
mnie suszy tak samo! pragnienie budzi mnie kilka razy w ciągu nocy, dzisiaj wypiłam przez noc 1,5l wodyWszystko bedzie dobrze.
Chyba już wiem dlaczego sie budzę w nocy. Z pragnienia. Mam strasznie sucho w ustach i non stop chodzę z butelką i popijam wodę.
Dziewczyny smarujecie już czymś brzuch i piersi?
Ja mam taka oliwke z rossmana dla kobiet w ciąży ale chcialabym zainwestowac w cos lepszego
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie olej kokosowy sie sprawdza ale niestety na krótką metę :/ Ogolnie mam problem z balsamami bo moja skora szybko sie przyzwyczaja i szybko sie przesusza. Ogólnie jestem takim wiórkiem. Dlatego boję się, że dużo rozstępów sie nabawię:/My w domu uzywamy naturalnych kosmetykow, bez sles, parabenow. Do nawilzania zel aloesowy (wyleczyl mnie z alergii na slonce po 15 latach), no i olej kokosowy - moge polecic do nawilzania calym sercem
Co do czulosci testow ciazowych, to ufam first response, pokazal mi ciaze na szesc dni przed planowanym okresemw pierwszej ciazy tez go uzylam
Wczoraj pierwszy raz mnie zemdlilo, bleeee.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
mi gin nie kazal brac witamin bo nie widzial takiej potrzeby. Ale musze brac acard no i folik...Ja biorę narazie tylko kwas foliowy FolActivin. Zapytam we wtorek co jeszcze powinnam. A wy jak myślicie? Bierzecie magnezy i witaminy same z siebie, czy dopiero jak gin polecił?