Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo, zimowe buciki kupilas? Pochwal sie, moze mnie zianspirujesz, bo mamy dzieci w podobnym wiekuDobry dobry... ja ostatnio byłam na małym urlopie od dzieci. 2 dni bez płaczu... już zapomniałam jak to jest.
W tym tygodniu w końcu idę do lekarza i może uda się zerknąć kim jest mały lokator. Chciałabym już zacząć ogarniać wyprawkę a większość ciuszków jest typowo chłopięca lub dziewczęca.
Moje panny od wczoraj chodzą zakochane w nowych butach... Nawet spać z nimi poszły [emoji6]
Najzwyklejesze śniegowe tym razem z daichmana bo lidlowskie okazały się niewypałem. My dużo bawimy się na dworze w piachu więc pewnie w zimie niewiele się to zmieni więc eleganckie buciki nam średnio potrzebne.Ooo, zimowe buciki kupilas? Pochwal sie, moze mnie zianspirujesz, bo mamy dzieci w podobnym wieku![]()
45 min czekałam w kolejce do odprawy PRIORITY, bo tak mądrze na lotnisku zarządzili dwie odprawy przy zaledwie 2 stanowiskach(do Norwegii i do Danii) 
.... ludzi pełno ... po odprawie prawie 30 min czekalalam w kolejce do odprawy osobistej... potem w biegu zrobiłam zakupy na bezclowce i biegiem przez całe lotnisko, bo akurat wczoraj nasz samolot leciał z innego stanowiska niż zawsze.....
i znowu gigantyczna kolejka do odprawy Priority !! Jednak byłam już tak zła na taką beznadziejną organizacje na lotnisku , że podeszłam do pani i zapytałam się czy rzeczywiście wszyscy ci pasażerowie mają wykupione pierwszeństwo, bo dziwnie zrobiła się tylko 1 kolejka....No i okazało się jak zawsze, że Polaczki to świnie! Sorry za wyrażenie, ale mieszkając w Norwegii mogłam poznać chamstwo i bardzo brzydkie (delikatnie mówiąc) strony większości naszych rodaków.... Dopiero potem pani zaczęła wyrzucać z kolejki osoby bez pierwszeństwa. Latam od ponad 10 lat i zawsze tak było, że ludzie masakrycznie pchają się do samolotu (mimo,że każdy ma przecież przydzielone swoje miejsce), nie przepuszcza kobiet w ciazy, matek z dziećmi czy osób starszych!! 0 kultury osobistej!
zamówiłam przepyszny tort ( na dole dołączyłam zdjęcie). Córcia bardzo, bardzo zadowolona.
okropne sceny czasami można zaobserwować....
)....
więc jak tylko zawiozę Ją rano do szkoły to zrobię tort
Klasowe urodzinki wyprawiamy 16.11