• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Mały właśnie zasnął więc mam chwilę żeby odpisać. [emoji4]
Po pierwsze gratulacje dla wszystkich pozytywnych testów i pięknych bet. Oby po tym strasznym negatywny piątku nadszedł wspaniały tydzień samych pozytywów. [emoji6]
Po drugie Synuś ma tak zwaną jelitówkę. Dostaliśmy smecte i elektrolity. No i plus paracetamol i ibufen ci 4 godziny na zmianę na zbicie gorączki.
Po trzecie to padam na twarz. Zaliczyłam cztery wizyty w labo z próbką moczu Małego... Plus godzinny spacer w nadziei, że zaśnie. I tak oto o 8:30 wyjechałam z domu, a wróciłam o 17... Lekarze kurła.
No i wreszcie po czwarte mam dwa piękne testy i jutro rano idą w ruch!
A jak Wam minął dzień? Też taki zabiegany jak mój?

Po pierwsze gratulacje dla wszystkich pozytywnych testów i pięknych bet. Oby po tym strasznym negatywny piątku nadszedł wspaniały tydzień samych pozytywów. [emoji6]
Po drugie Synuś ma tak zwaną jelitówkę. Dostaliśmy smecte i elektrolity. No i plus paracetamol i ibufen ci 4 godziny na zmianę na zbicie gorączki.
Po trzecie to padam na twarz. Zaliczyłam cztery wizyty w labo z próbką moczu Małego... Plus godzinny spacer w nadziei, że zaśnie. I tak oto o 8:30 wyjechałam z domu, a wróciłam o 17... Lekarze kurła.
No to żeby Synek szybko wrócił do zdrówka.

Ja Ci mówię, będzie pozytyw jutro już się nie mogę doczekać [emoji7]

A ja Wam powiem że jakoś tak trochę entuzjazm mi opadł po tej dzisiejszej wizycie.

Ja w pracy i szybkie zakupy, więc mi minął spokojnie ;)
Ale Tobie po tym dzisiejszym ciężkim dniu, jutro należą Ci się 2 kreski na teście jak nic ;)
Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści - skoro dziś się posypało tak ładnie tzn że zaczął nam się dobry tydzień i będą same pozytywy od dziś :D

No to żeby Synek szybko wrócił do zdrówka.

Ja Ci mówię, będzie pozytyw jutro już się nie mogę doczekać [emoji7]

A ja Wam powiem że jakoś tak trochę entuzjazm mi opadł po tej dzisiejszej wizycie.

Hej Natuś nie poddawaj się - pierwsza stymulacja i zajdziesz , zobaczysz :D
Skoro to działa i się już o tym przekonałaś tzn że i tym razem zadziała :D ;*

Dziewczyny! Cudowne wieści [emoji7] gratuluję Wam tych kreseczek i bet :)

Czytałam gdzieś, że niedługo lekarze będą potrafili określić za pomocą bety to, jaka jest płeć dziecka. Bo podobno beta szybciej przyrasta jak jest dziewczynka, więc
Elfoo1 może to dziewczynka ? [emoji16][emoji16] albo faktycznie bliźniaki hehe

Ja mówiłam Wam, że mnie ciągnie ten brzuch od dwóch dni i faktycznie mam takie uczucie ciągnięcia i jakby balona w środku brzucha, ale jestem w szoku, że to mogłyby być aż tak szybko te objawy!!! Przecież dopiero niecały tydzień temu były staranki [emoji5] to byłaby moja druga ciąża i faktycznie mam wrażenie, że nie wkręcam sobie tylko, że faktycznie coś tam już się dzieje w tym brzuszku [emoji173]️

reklama
Dziewczyny! Cudowne wieści [emoji7] gratuluję Wam tych kreseczek i bet :)

Czytałam gdzieś, że niedługo lekarze będą potrafili określić za pomocą bety to, jaka jest płeć dziecka. Bo podobno beta szybciej przyrasta jak jest dziewczynka, więc
Elfoo1 może to dziewczynka ? [emoji16][emoji16] albo faktycznie bliźniaki hehe

Ja mówiłam Wam, że mnie ciągnie ten brzuch od dwóch dni i faktycznie mam takie uczucie ciągnięcia i jakby balona w środku brzucha, ale jestem w szoku, że to mogłyby być aż tak szybko te objawy!!! Przecież dopiero niecały tydzień temu były staranki [emoji5] to byłaby moja druga ciąża i faktycznie mam wrażenie, że nie wkręcam sobie tylko, że faktycznie coś tam już się dzieje w tym brzuszku [emoji173]️

Noo kochana mamy nadzieję , że coś tam jest i jak bd testować to wynik musi być tylko jeden :D
A propo elfoo1 to pisała, że od końca owulacji do 1 bety było ok 1-1,5 tyg. więc może i Ty zrobisz bete pod koniec tego tygodnia to coś wyjdzie ?? ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry