• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Natalia będą bliźniaki! [emoji6]
A termin plus minus 3 kwietnia.

porcelana Ty oczywiście też! I wszystkie pozostałe dziewczyny. [emoji3]

Joanulka dziękuję. [emoji4]

Patuśka dziękuję. [emoji4]
Ale że te bliźniaki to do mnie czy obok gdzieś [emoji134]‍♀️[emoji28]
Marzy mi się poród naturalny teraz to spokojnie z tym blizniakami bo mi jeszcze faktycznie wykrakasz [emoji6][emoji2]

Ja pierwsze dziecko urodziłam dokładnie w terminie 9h w bólach, 2-gie tydzień po terminie 16h. Oba porody siłami natury waga dziewczyn 4020kg i 3970kg
W obu ciążach przytyłam po 17kg które pueknie zeszły po 3 miesiącach
Pierwszy poród cc 3 dni przed terminem. Cc nieplanowane, tylko podczas porodu nastąpiły komplikacje. Drugi poród naturalny 4 dni przed terminem.

Pierwszy poród cc 3 dni przed terminem. Cc nieplanowane, tylko podczas porodu nastąpiły komplikacje. Drugi poród naturalny 4 dni przed terminem.

Nie masz obaw do 3 ciąży i porodu? Ja powiem szczerze ze jeszcze nigdy się tak nie stresowałam. Choć jeszcze nie jestem w ciąży ale boje się cholernie jak to będzie. Wtedy byłam bardzo młoda teraz jest zupełnie inaczej. Nie boje się bólu ale ciąży wogole i czy dziecko będzie zdrowe (jak się uda)

Co do wagi to nie narzekam, mało skromnie mówiąc jestem wysoka i szczupła :cool2:. Nawet nie wiem ile przytyłam w ciąży, ale w pierwszej mniej, około 12-14 kg, w drugiej trochę więcej, około 17 kg chyba. Podobno osoby szczupłe tyją więcej.

Nie masz obaw do 3 ciąży i porodu? Ja powiem szczerze ze jeszcze nigdy się tak nie stresowałam. Choć jeszcze nie jestem w ciąży ale boje się cholernie jak to będzie. Wtedy byłam bardzo młoda teraz jest zupełnie inaczej. Nie boje się bólu ale ciąży wogole i czy dziecko będzie zdrowe (jak się uda)
Nie boję się porodu, ale o dziecko to się boję. Czy będzie zdrowe, czy będzie miało ZD albo rozszczepy jakieś. Mam schizy tego typu właśnie :eek:. Nie chwalę się nikomu ciążą. Długo poczekam z ogłoszeniem tej nowiny. Chyba jeszcze dłużej niż do serduszka. Najchętniej czekałabym do usg genetycznego w 11-14 tygodniu.

Natalia mi na innym wątku też bliźniaki wróżą. ;-) ;)

delicious co do tycia to szczupłe mogą przytyć więcej, ale niekoniecznie tak będzie. Ja pierwszą ciążę zaczynałam ze 49kg i przytyłam 13kg. A teraz staruję z 47kg...Także przytyję 15kg. :rofl:
47 kg jaka chudzinka! To ja taka szczupla nie jestem, ale biorac pod uwage, ze mam juz dzieci to nie mam co narzekac :cool2: ale mowiac ze szczuple wiecej to nie mialam na mysli 20-30 kg. Niektore znajome przy kosci przytyly 8 kg :rolleyes: wiec chodzi mi o te roznice kilka kg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry