reklama
baby-a dla mnie wlasnie skretne nie wchodza w rachube, moja siostra taki miala i po 3 min spaceru myslalam ze wozkiem rzuce. wrrr ochyda, wiec jak widac kazdy woli cos innego. ja chodze duzo po lesie, piachu, gorkach itp i te kolka to bylo cos paskudnego zreszta moja siostra tez je zawsze blokowala wiec to nie na nasza dzielnice
karina1980
Fanka BB :)
Dziewczynki pomóżcie mi w wyborze wózeczka, bo nie mogę się zdecydować :-( a to będzie Nasze pierwsze dziecko i nigdy nie miałam do czynienia z wózkami.
Nowość WARRIOR tako+fotelik- AUKCJA PROD.- raty (1294403175) - Aukcje internetowe Allegro
JEDO FYN 4DS +Maxi-Cosi Citi +Śpiwor+Adapter (1348498722) - Aukcje internetowe Allegro
X-LANDER XA 2010 SPACER+GOND+FOT MAXI COSI+TOR 3W1 (1344240344) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo proszę o pomoc i podpowiedzi. Powiem Wam, że jest dla mnie też bardzo istotny fotelik samochodowy w każdym z tych kompletów ze względu na to, że dużo się przemieszczam autem i potrzebuje mieć satysfakcję, że Dzidzia jest bezpieczna.
Widze ze patrzysz wozki z tego samego typu ( zreszta tak samo jak ja)Powiem Tobie tak ja mialam sklep i mialam u siebie w sprzedazy wozki Tako m.in Warrior i biorac pod uwage wszytskie Jumpery tej firmy i ich odmiany naprawde nie mialam z nimi problemu ani reklamacji a szlo mi ich sporo. Co do X-landera XA jest tez bardzo fajny i mialam je w sprzedazy( zreszta wzielam ze sklepu dla siebie ten wozek), ale X-lander napewno jest drozszy i rozni sie od Warrior tym ze jest wozkiem troche twardszym,spacerowka jest montowana tylko przodem do kierunku jazdy,i gondola nie ma regulacji oparcia.Co do Jedo to nie wypowiem sie bo nie znam tego wozeczka.
Ja mam ten wozek dokladnie dla szkraba;-)
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.90n.pl/upload/product-789-l-1.jpg
karina1980
Dziewczynki pomóżcie mi w wyborze wózeczka, bo nie mogę się zdecydować :-( a to będzie Nasze pierwsze dziecko i nigdy nie miałam do czynienia z wózkami.
Nowość WARRIOR tako+fotelik- AUKCJA PROD.- raty (1294403175) - Aukcje internetowe Allegro
JEDO FYN 4DS +Maxi-Cosi Citi +Śpiwor+Adapter (1348498722) - Aukcje internetowe Allegro
X-LANDER XA 2010 SPACER+GOND+FOT MAXI COSI+TOR 3W1 (1344240344) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo proszę o pomoc i podpowiedzi. Powiem Wam, że jest dla mnie też bardzo istotny fotelik samochodowy w każdym z tych kompletów ze względu na to, że dużo się przemieszczam autem i potrzebuje mieć satysfakcję, że Dzidzia jest bezpieczna.
hej
ja wczoraj kupiłam wózeczek mutsy w kolorze beżowym i czekam teraz na przesyłkę
Paprotka a jaki model Mutsy????
mamusiaDorusia
paprotka-moja koleżanka też miała Mutsy-i była z niego bardzo zadowolona!
Ja przy Marysi miałam Chicco i tez się sprawdził,nie jest nic zniszczony,więc w moim wypadku kupno wózka odpada A miałam Chicco w kolorze czerwono-beżowym,więc i kolor będzie pasował zarówno dla dziewczynki jak i chłopca!
Ja przy Marysi miałam Chicco i tez się sprawdził,nie jest nic zniszczony,więc w moim wypadku kupno wózka odpada A miałam Chicco w kolorze czerwono-beżowym,więc i kolor będzie pasował zarówno dla dziewczynki jak i chłopca!
karina1980
A ja myślałam że my mamy 22% Vat na ubranka dziecięce???? gdzieś tak w sklepie kiedyś słyszałam chyba...
Kozica jezeli chodzi o vat to jest rozgraniczenie do rozmiaru 86 jest 7% vatu natomiast od rozmiaru 92 w gore jest juz 22% vatu.
zrobilam liste czego mi jeszcze brakuje:
-wozek
-pieluchy ( chce uzywac wlasciwie tylko tetrowych i nie wiem ile kupic ale chyba ok 50?)
- ceratka do pieluch
-ceratka na lozeczko
-posciel
- artykuly higieniczne( kremy, szampon, mydleko, gabka, obcinaczka do paznokci itp)
wiec w sumie juz nie duzo
a wczoraj szef mojego meza spytal sie czy sie nie obrazimy jak dostaniemy ubranka po Jego synku ( maluszek urodzil sie pod koniec pazdziernika) wiec nastepne ubranka beda
-wozek
-pieluchy ( chce uzywac wlasciwie tylko tetrowych i nie wiem ile kupic ale chyba ok 50?)
- ceratka do pieluch
-ceratka na lozeczko
-posciel
- artykuly higieniczne( kremy, szampon, mydleko, gabka, obcinaczka do paznokci itp)
wiec w sumie juz nie duzo
a wczoraj szef mojego meza spytal sie czy sie nie obrazimy jak dostaniemy ubranka po Jego synku ( maluszek urodzil sie pod koniec pazdziernika) wiec nastepne ubranka beda
kozica
mama Jakuba i Juliana
Kozica jezeli chodzi o vat to jest rozgraniczenie do rozmiaru 86 jest 7% vatu natomiast od rozmiaru 92 w gore jest juz 22% vatu.
A więc czyli się zgadza!!!! A te 23% Vat teraz co ma być to na jakie rozmiary????
karina1980
A więc czyli się zgadza!!!! A te 23% Vat teraz co ma być to na jakie rozmiary????
Jezeli dobrze slyszalam to na wszystkoczyli te wieksze ciuszki zdrozeja o 1% ale te od 50 rozmiaru do 86 o 16%
Drożeją buty i ubranka dla dzieci - VAT rośnie o 16 procent! - Strefa Biznesu, Nowiny 24 - lokalny portal przedsiębiorców
reklama
agusiak1986
Początkująca w BB
Karina 1980 dziękuję za pomoc ;-) Na razie jeszcze mam chwile, żeby się zdecydować co do wózka ale chyba jednak wygra Jedo Fyn 4ds. Tak to chyba jest jak człowiek ma za duży wybór . Powiem Wam szczerze, że jak tak czytałam te Wasze zakupy, to zaczęłam się zamartwiać, że ja jeszcze nic nie kupiłam , więc pojechaliśmy do hurtowni w Szczecinie w sobotę i okazało się, że akurat mają promocję na wszystko ( tzn. wszystko można było kupować w cenach hurtowych). Wzięłam pod uwagę Wasze porady co do kremów na odparzenia, butelki, itd i troszkę pokupowaliśmy. Suma co prawda wyszła i tak spora ale zawsze to trochę taniej niż normalnie i taniej niż na allegro, bo koszty przesyłki odpadły. Kupiliśmy buteleczki, troszkę ciuszków, łóżeczko (było o 80 zł tańsze), materacyk, podgrzewacz lovi, troszkę kosmetyków, pieluszek tetrowych, kocyków itd ;-) Już jestem cała szczęśliwa i trochę spokojniejsza jak jest troszkę rzeczy dla Maleństwa. Jeszcze został ten nieszczęsny wózek ;-), fotelik samochodowy, przewijak, pościel i reszta kosmetyków. No i oczywiście laktator ale z tym poczekamy do porodu, bo z tym karmieniem to różnie bywa. Zastanawiam się też nad "odparzaczem" (chyba tak to się nazywa), czy rzeczywiście jest potrzebny, no i oczywiście nad nianią elektroniczną.
Jeżeli chodzi o przewijak to moim faworytem jest:
ZESTAW PIELĘGNACYJNY Suzie WANNA PRZEWIJAK tanio (1351014312) - Aukcje internetowe Allegro
Buziaki
Jeżeli chodzi o przewijak to moim faworytem jest:
ZESTAW PIELĘGNACYJNY Suzie WANNA PRZEWIJAK tanio (1351014312) - Aukcje internetowe Allegro
Buziaki
Podziel się: