Hej, dostalam zalecenie stosowania L-Argininy na polepszenie i zwiekszenie sluzu. Czy ktos ma jakies doswiadczenie z tym suplementem, czy u Was cos sie poprawilo? Dziala on tez jakby na uklad sercowo naczyniowy. Czy myslicie ze stosujac go mozna odstawic acard?
reklama
aspekt
Fanka BB :)
A to ten sam lekarz Ci zalecił l-argininę i acard? Jaka dawka l-argininy? Brałam ją na związku z ciążą i na pewno nie stosuje się jej jako zamiennika Acardu. Ale ponieważ oba maja w pewnym sensie polepszac ukrwienie, to nie powinno się łączyc tych 2 substancji na własną rękę - jeśli masz zalecenie od lekarza, to pewnie ma doświadczenie w prowadzeniu pacjentek i powinnaś brać wg jego zaleceń.
Nie mam podanej dawki argininy. Kupilam L Arginine z Alinessu 800mg i stosuje 1 tabletke dziennie. Acard mam stosowac profilaktycznie z racji ze mam potwierdzona trombofilie (pozytywny Leiden V). Ale acard stosuje tylko po owulacji do okresu. W przypadku ciazy mam zlecony neoparin zastrzyki. A jak u Ciebie wyglada stosowanie argininy i w jakich dniach cyklu?A to ten sam lekarz Ci zalecił l-argininę i acard? Jaka dawka l-argininy? Brałam ją na związku z ciążą i na pewno nie stosuje się jej jako zamiennika Acardu. Ale ponieważ oba maja w pewnym sensie polepszac ukrwienie, to nie powinno się łączyc tych 2 substancji na własną rękę - jeśli masz zalecenie od lekarza, to pewnie ma doświadczenie w prowadzeniu pacjentek i powinnaś brać wg jego zaleceń.
Podziel się: