Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To masakra. Jak odchodziłam na zwolnienie to pracodawca mówił że normalnie będę mieć pieniądze co miesiąc. Szkoda bo mieszkam i utrzymuje się sama a tu taki klopsWszystko zależy od tego czy pracodawca wysłał wszystkie dokumenty do ZUS. Potem ZUS ma 30 dni na rozpatrzenie wniosku. Niestety w zależności o miejscowości dziewcyzny czekają 2-3 miesiące , a czasem i dłużej. Warto założyć konto na ZUS PUE bo tam masz wszystkie ewentualne decyzje.
Ja poszłam na L4 w czerwcu i pieniądze jakoś październik listopad dostałam ://To masakra. Jak odchodziłam na zwolnienie to pracodawca mówił że normalnie będę mieć pieniądze co miesiąc. Szkoda bo mieszkam i utrzymuje się sama a tu taki klops
A ile osób zatrudnia pracodawca?To masakra. Jak odchodziłam na zwolnienie to pracodawca mówił że normalnie będę mieć pieniądze co miesiąc. Szkoda bo mieszkam i utrzymuje się sama a tu taki klops
2A ile osób zatrudnia pracodawca?
Właśnie o to mi chodzi, mieszkam i utrzymuje się sama. Do tego teraz dochodzą leki, wizyty u lekarza no i muszę kupić cokolwiek dla dziecka. Dlatego napisałam tu na forumPrzepraszam, że się wtrącę - ale z czego osoba uprawniona do świadczenia ma żyć do czasu aż je dostanie od ZUSu?
Mi powiedzieli, że nic mi nie poradząPrzepraszam, że się wtrącę - ale z czego osoba uprawniona do świadczenia ma żyć do czasu aż je dostanie od ZUSu?
To jest skandal. Ja wcale nie odczułam różnicy między zasiłkiem a wypłatą, bo płacił pracodawca. Myślałam, że ZUS przejmuje po to, żeby pieniądze były na czas!Mi powiedzieli, że nic mi nie poradzą![]()