Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja jeszcz tez karmię ale tylko rano. Nawet trudno to nazwac śnidaniem. Igos już raczej nie bardzo chce. raczej ja. Więc on "no juz dobrze chwile pocycam". Codziennie rano szykuję butle i obiecuje że juz dzisiaj nie będzie cyca tylko mleko. Ale narazie się nie daję. Może od jutra???:-):-)
no i ja nadal karmię, dla mnie to mega sukces, bo przy córci nie miałam tyle pokarmu, ona źle ssała i skończyło się cyckowanie w 4-5 mies, Bartek natomiast to cycownik pierwsza klasa, w nocy nie odpuści, cyc co trochę, w dzień też szuka często, na chwilkę choćby, a jak głodny to zrywa wręcz ubranie
cyckujemy wiec chyba do odessania sie
Hahaha!!! Dziewczyny od pół roku nie karmię Igonia cycusiem a dzisiaj siedzę własnie na BB a mi z cyców leci mleko!!!!!!!!! Czy to nawrót??????? Mam mokrą bluzkę!! HIhihi!!