natila20
Fanka BB :)
moj marcinek tez dzisiaj pojechal plakalam bardzo pisal mi ze jeszcze jedzie ...do niemiec strtasznie go kocham my sie nigdy nie rozstawalismy ja nie dam rady tygodnia bez niego akurat teraz w 8 miesiacu ciazy jest mi o wiele ciezej mam taki strach w sobie o niego !! nie wiem co to moze byc ale jak sobie pomysle ze caly tydzien sama to woda z oczu sama leci
ale musial taka jest jego praca mieli zlecenie w niemczech i musieli jechac , wolalabym jednak zeby zostal w domu nawet przez tel nie mozemy sobie porozmawiac bo tam biora 6 zl za minute rozmowy jedynie co to sms za 1,89 i tak przez tydzien na smsach Boze jakie to niesprawiedliwe , jutro bedzie pewnie gorzej bede na niego czekac a on i tak nie przyjedzie kocham go jestesmy razem 4 lata i to pierwsze takie rozstanie ...i te niemcy to mnie przeraza ... !!!
Ale to jakoś z górki leci uwierz mi :-) Bardzo szybko Ci to minie ja np mam jeszcze ten problem że muszę leżeć i Maciek podwójnie się o mnie boi, ale obiecałam że będę grzeczna i jakoś to będzie
Z dnia na dzień jest coraz lżej bo odliczasz dni do powrotu :-):-):-) Trzymaj się ja też czekam na Mańka
smakowala mi
nazywa sie to Czarnina.Jadlyscie kiedys takie cudo??
bo raczej scisły umysł jestem a nie humanistyczny) no i dośc znana polska potrawa, na którą większośc się wykrzywia....