Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
blacksilk trzymamy mocno kciuki! będzie dobrze.. czekamy na dalsze wieści..
ja posprzątałam trochę i ledwo chodzę tak mnie łupie w krzyżu ale za to mam czysto :-)
Ja po wizycie, maluszek mówi gin nie taki duży jak przypuszczała 3200g, 08.07 mam się stawić w szpitalu a 09.07 cc. No i pobrała mi to gbs, jutro jadę zawieźć. ZAKAZ słodyczy i owoców niewiele, a truskawek w ogóle:-(, bo za dużo przytyłam i boi się żeby później z ciśnieniem nie było problemu.
Ja tez po wizycie. Podczas badania zaczęłam krwawic. Mam 2 cm rozwarcia! Mała ma 3730g wiec chociaż tyle ze nie potwierdza się ta waga ze szpitalnego usg. Lekarz nas pożegnał do jutra góra do piątku ze widzimy się w szpitalu. W pt mam planowane ktg ale on wróży ze coś mnie powinno wziąć jutro.
Ale sie dziewczyny rozkrecilyscie. Widzę ze tu duzo dzieciaczkow urodzi sie w czerwcu a nie w lipcu
Ja miałam dzis ktg i lekarz stwierdził tachykardie płodu... Wydzwoniłem mojego gina i kazał mi powtórzyć ktg po południu. Wyszło juz ok. Jutro znów mam sie stawić w szpitu na ktg wieczorem i moze zrobi mi w koncu to usg bo dzis nie zrobił bo sie nie wyrobił czasowo... Jak ja nie lubie takich sytuacji.
U nas wszystko ok. Pokój chłopców pomalowany i już tylko został salon z aneksem. Z tej okazji w przyszłym tygodniu przeprowadzamy się do rodziców na 3 dni.