Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jutro mam tą amniopunkcję, jeszcze się nie stresuje ale pewnie bedzie mi sie to śniło w nocy i jutro na bank stres będzie...
proszę o magiczne kciuki , plisss
Jutro mam tą amniopunkcję, jeszcze się nie stresuje ale pewnie bedzie mi sie to śniło w nocy i jutro na bank stres będzie...
A ile sie czeka na wyniki tej amniopunkcji ?
Też to mam.. Wczoraj miałam wrażenie jakby ktoś mi szpikulec wbijał przez pochwę do szyjki. Ale chwilkę to tylko trwało.Dziewczyna Was też kuje tak ten brzuch ? I w pachwinach ?
Ja też jak się zerwę z fotela to czasem aż w pół się muszę złożyć, bo mnie tak mocno, kolkowo kłuje. Czasem jeszcze sobie zapomnę, że jestem w ciąży.. np. w nocy zrywam się na siku i jak dojdę do łazienki to mam mroczki przed oczami.Ja mam takie kłucia jak się zapomnę i chcę szybko wstać, wtedy tak jakby kolka bolała.
Kciuki zaciśnięte. Dawaj znać co i jak.Jutro mam tą amniopunkcję, jeszcze się nie stresuje ale pewnie bedzie mi sie to śniło w nocy i jutro na bank stres będzie...
Dzięki dziewczyny za kciuki :-) wierzę w to, że będzie dobrze.
do 3 tygodni niepewności
Klaudia ja Wam chyba postawię wirtualne bezalkoholowe piwo za te kciuki ;-)