Monia ale cudna sunia

uwielbiam bulterriery

) Słyszałam kiedyś o takim sprayu dla szczeniaków, że sikają tylko tam, gdzie popsikane tym sprayem. Ja też na telefonie korzystam z forum, ale ze względu na ograniczenia wersji mobilnej używam wersji klasycznej (na dole strony można przełączyć).
Ale dzisiaj rano u nas fajnie śnieżek prószył. Poszłam z małym na zakupy i świetnie się bawiliśmy i uległam pączkom

) Kurcze nadszedł moment zwrotny tak jak w poprzednich ciążach, po normalnym pierwszym trymestrze i początku drugiego, nagle mam straszną ochotę na jedzenie i za szybko waga idze w górę. Obiecałam sobie, że za trzecim razem do tego niedopuszczę, ale chce mi się jeść! Dla zainteresowanych w poprzednich ciążach było +16kg, teraz na razie +1,5. Po poprzednich ciążach gubienie dodatkowych kg trwało po każdej rok.
Powiedzcie o co chodzi z tymi teściowymi? Normalnie załamka. Moja jest spoko, nie wtrąca się i jest super pomocna. Nie jest typem człowieka, którego można podziwiać, bo nie ma pasji, śpi do południa, jest gruba i średnio o siebie dba, a w mieszkaniu ma graciarnię, bo oboje z teściem są kompulsywnymi zbieraczami, ale to nic w porównaniu do tego, co Wy o Waszych piszecie. Ja planuję być super teściową

hehe, mam nadzieję, że będę miała okazję
Witaj Enter.