reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Monia ja bralam urafuragine w pierwszej ciazy ale w posiewie wyszla mi balteria coli i z zalecenia lekarza na 10 dni mialam potem tydzien przerwy i posiew czy przeszlo Moze lec zrobic rano mocz bedziesz miala na popoludnie ogolny jak wyjdzie nie halo dzwon do gina bo na posiew czeka sie ok tygodnia a jak piecze to mozliwe bardzo ze infekcja

Lukasz mowi, ze moze mnie piecze bo bardzo malo dzisiaj pilam... Przez caly dzien moze 1l... A normalnie duzo pije... Nie wiem, jak sie rozgrzalam to jakby lepiej.

Cześć dziewczyny ja właśnie siedzę u lekarza dziś mam badanie moczu i krwi oraz nA Glukoze Fujjj jakie to słodkie spać mi się już chce a jeszcze jeden kubek do wypicia mnie czeka

Gosiaczek współczuję umnie tez krew nie chce lecieć ja to nie mam żył. Jak mi pobierali na glukozę za 3 razem to już nigdzie nie chciało lecieć dopiero w nadgarstku zyla coś dala :)
To ile tych kubków ty musisz wypić?

Dziewczyny weźcie mnie nie straszcie , a kiedy dokładnie robi się nie badania na glukozę ? U mnie taki sam problem jak u was, brak żył. A w nast tyg tez mnie to czeka bo.musze zrobić hbs morfologie i tsh.. a na i mocz ale tutaj traumy niemam- tylko zawsze stres ze kubeczek mi się od kręci :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry