Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny mam pytanie ile miałyście robionych już badań krwi i moczu na tym etapie ciąży ?
Bo ja tylko raz miałam i zastanawiam się czy to oby nie za mało ...
W moim szpitalu położna ubierała dziecko na wyjście (taki przepis że musi ona) i zdziwiła sie jak kazałam z rożka odwinąć bo do fotelika chciałam wsadzićHej dziewczyny, czy ktoras z was wie jak to teraz jest z fotelikiem przy wyjsciu ze szpitala? my z narzeczonym auta nie mamy wiec fotelika nie mamy w planach kupowac, a do szpitala mamy zabi skok wiec moj podjechalby poprostu wozkiem z gondola ale juz od paru osob slyszalam ze bez fotelika dziecka ze szpitala nie wypuszcza. no wiec jak to jest teraz?
Chyba ludzie na kolanach wożą te dzieci do domów
Uwielbiam second - handy, do grudnia miałam staż u kuzynki która prowadzi swójKupiłam dziś troche ubranek dla maluszka. Nie wiem czy lubicie czy nie i co myślicie na ten temat ale ja bardzo lubie second-handy. Maleńkie ubranka wiadomo, ze dziecko nie zdązy znosić wiec można dostac tam fajne ciuszki za grosiki. Moja straszczaczka też śmiga w używanych w większosciFajnie, tak sobie myślę, że już mam solidne zaplecze z tej całej wyprawki
![]()
Naprawdę można łatwo coś fajnego upolować. Jak ktoś nie umie sam szukać to niech chodzi do malutkich sklepików gdzie za kasą jest właścicielka i prosić ją o pomoc! Nawet nie wiecie jaka to frajda pomagac w wyborze komuś kto prosi o "coś fajnego w rozmiarze dla noworodka"
Najbardziej lubiłam właśnie takie klientki, zazwyczaj zarzuciłam maleńkimi ciuszkami całą lade i cieszyłam sie jak wybrała z tego 5 rzeczy :-)