reklama

Lipcowe mamy 2015

Dziewczyny te które wcześniej poroniły i co tu pisały o tym że badania prenatalne miały za free ... ja poroniłam w 14 tygodniu .. ale badanie mi się nie należało ...

A jak z zachciankami ? Macie jakieś? Bo ja od jakiegoś czasu wcinałabym bez przerwy pomidory ze szczypiorkiem mmm pychotka:tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
angi wawa nie martw sie nie kazda z dziewczyn musi miescic sie w rozmiar 36, ja tez mam zbytecznych kilogramow troche przy wzroscie 165 przed ciaza wazylam 75 i narazie waga stala w miejscu wiec sie ciesze, tyle ze ja mam 20 lat wiec powinnam zadbac ofigure i chociaz schudlam trzy lata temu w 9 miesiecy 20 kilo bo wazylam ponad 80 i zjechalam do 60 to jak poznalam tatusia dzidzi to zaczelismy wychodzic na niezdrowe jedzenie i tak znowu pojawilo sie w ciagu dwoch lat na wadze terazniejsze 75, sczuplym dziewczyna czasem ale nie zawsze trudno zrozumiec te z nas ktore maja poprostu w genach tendencje do tycia, mozna cwiczyc i niewiadomo co ale ciezko tego tak poprostu sie pozbyc, ja probowalam cwiczyc i biegalam codziennie ale to nie pomagalo stracilam wage dopiero jak przestalam z jedzeniem, nie az do stopnia anoreksji ale jadlam zadko a pilam tylko wode z cytryna

Powiem Ci że ja przed ciążą miałam rozmiar 34.. przy wzroście 150 cm ważyłam ledwo 40 kg.. i robiłam wszystko żeby tylko przytyć.. miałam dość uwag i złośliwych komentarzy kiedy w końcu przytyje.. jadłam za 10 a tu nic.. waga ciągle taka sama...

Także tak zle i tak nie dobrze ..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
erzsebeth dokładnie to samo spotkało mnie jak poznałam tatusia ważyłam 66kg z 80 kg w mc schudłam ok 14 kg utrzymałam to 2 lata ehhh no aż się zaczęły fasty itd jak zaszłam w ciąże ważyłam 80-82 kg jak szłam rodzić ważyłam 116kg po porodzie poszło 20 kg i tak można powiedzieć że zostało no jeszcze na początku 2014 miałam 88 kg ale rezygnacja z siłowni, wakacje zrobiły swoje ehhh
Karolina rozumiem o co chodzi nie ma ideałów i też nie dziwię ci się że było to dla ciebie męczące takie przytyki że jesteś za chuda :(

Melduje się :-) Wczoraj po przyjeździe i basenie padliśmy jak muchy... A teraz ja już nie mogę spać. Wczoraj trzy razy pisałam posta, ale NET słaby, więc z gory przepraszam, że mogę nie być na bieżąco... Uściski dla wczorajszych solenizantek;-)

reklama
Witajcie ja też walczę cały czas z wagą raz tyje raz chudne zobaczymy ile po ciąży będę miała do zrzucenia oby jak najmniej ;-) myślałam że ta zima się już skończy a przez noc tyle nasypalo że nigdzie nie wychodzę dzisiaj 1423381293196-863820739.jpg

Załączniki

• 1423381293196-863820739.jpg
    1423381293196-863820739.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 60

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry