Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Czy któraś z Was może zażywa Omegamed Pregna z DHA? Ja dotychczas brałam Pregna DHA, ale od kilku dni, a dziś to już makabrycznie, siedzi mi to na żołądku, odbija mi się od RANA do teraz nawet rybą (tam jest głownie olej rybi). Czytałam, że Omegamed ma DHA z alg... Jeśli któraś z Was bierze to dajcie proszę znać czy jest po tym jakiś dziwny posmak, odbijanie czy inne przykre dolegliwości, zanim kupię opakowanie 60 tbl.
co prawda uzywany ale rocznik 2012 uzywany przez jedno dziecko a kolka poprzedni wlasciciele wymienili na nowe tuz przed sprzedaza, fajnie bo moglam obejrzec na zywo przf kupnem noi stan jak nowy a i zyskalam 2/3 ceny porownujac do ceny producenta, placilam tylo 400 zl, mowcie co chceci ale dla mnie nawet 4 stowki to duzo
No właśnie czytam,że Mama DHA też ma olej rybi, więc nie zaryzykuję. Pregna też jest okropna w przełykaniu, kilka razy mi stanęła w gardle, aż się kurde wystraszyłam.ale śliczny fajna kolorystyka chyba niespotykana :-)
thriade ja biorę Mama DHA chyba coś podobnego do pregny ale nie mam żadnych dolegliwości w związku z tym........ tylko okropne w przełykaniu dosyć spore i jakieś takie okrągłe