reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam
patka gratulacje dla Was :-) 2 tyg to donoszone dziecko, Mati był 3 tyg przed i nie zakwalifikowali jako wcześniaka ale miał 3570 i 54 ;-)

Ale mam ostatnio denny humor... a wczoraj Mati dał mi tak popalić, ze mialam dość. Nie wiem czy ma teraz jakiś skok rozwojowy ale mam nadzieję, ze to sie niedługo skończy.
Ktoś pytał pomidorki mam w donicach właśnie koktajlowe, koperek i pietruszkę też, sałatę póki co też ale mam taką malutką szklarnie tu u teściów 2x1,5 m około i tam będzie sałata, seler, pietruszka no i ziółka w połowie

reklama
patka gratki :-) 2 tygodnie to chyba nie jakoś mocno wcześniej widocznie taki maluszek miał być i już najważniejsze że zdrowy :-) no i niech teraz ktoś powie że ubranka na 56 się nie przydadzą ;-)

a ja od rana zakichana zasmarkana łykam wit. C jem czosnek i pije *spam* mam nadzieję ze to tylko takie przeziębienie bo cieknie z nosa i ogólnie osłabiona jestem .......

ja z sikaniem na razie nie mam aż takiego problemu przeważnie wstaje raz w nocy chyba że dużo wieczorem się napije aktualnie mnie budzi zatkany nos..... a i moja mała coś zmieniła porę aktywności na nocną i budzi mnie swoimi akrobacjami:-)

jeszcze kilka godzin i zobaczę moje maleństwo na usg :-):-):-)

Witam :) dziś ja miałam problemy z zaśnięciem, do późna pracowałam przy kompie, a potem zasnąć do 3 nie mogłam, bo minęła pora spania i koniec.... a o 9 pobudka, to i tak trochę odespałam, ale za mało jak dla mnie 6 godz, teraz to i 9 godz mogę spać :P

Co do usg to ja dopiero za miesiąc, buuu :-( bo w tym tyg byłam, ale nawet nie dał mi popatrzeć doktor, tylko sam szybko pomierzył i już....

Patka gratulacje siostrzeńca! Malutki ale nie wcześniak, bo od skończonego 37tyg już jest ciąża donoszona :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry