reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja po kanapce z wedlina swojska i cukier 160 wiec czuje ze insulina bedzie

Kochana, winowajcą najprawdopodobneij jest chleb. Ja przez prawie 2 miesiące poszukiwałam odpowiedniego pieczywa, wypróbowałam chyba ze 30 rodzajów i cukry wysokie byly. Odpowiedni okazał sie graham extra, pieczony w naszej wioskowej piekarni specjalnei dla cukrzyków. Nie zawiera w składzie cukru, słodów ani mąki pszennej, zapytaj w sklepach o odpowiedni chleb dla cukrzyka.

Dziewczyny maz zdecydowal jechac za granice. Ja bede musiala przeniesc sie z synem w czerwcu do mamy na drugi koniec Polski i tam urodzic

Super :-/ Ja bym się w życiu nie zgodziła na to:no:

Wlasnie jakos probuje sobie to poukladac. Wisze caly dzien na telefonie z mama i siostrą.... przeraza mnie to wszystko. Szczegolnie ze to taka daleka podroz w ciazy a potem spowrotem z takim malenstwem

Ja po kanapce z wedlina swojska i cukier 160 wiec czuje ze insulina bedzie
po chlebie pewnie...
ooo właśnie nikita o tym pisze, przeżuć sie na inne śniadania i kolacje bez pieczywa albo ograniczając je
kati 6lat mi służyła..
ewczis dobrze że narazie obeszło się bez insuliny..
6 lat to mało, nasza też tyle ma, już raz naprawiona ale odpukać mojej mamie pralka służyła ponad 15 lat

klaudia no bardzo nieciekawie :baffled:, a mama nie mogłaby do Ciebie przyjechać? nie musiałabyś sie tłuc z dziećmi (chyba masz starszaka?)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry