klaudia81.81
Fanka BB :)
U mnie ma czesto czkawke i nie wiem dlaczego ale jest to dla mnie bardzo nieprzyjemne uczucie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

u mnie tez pogoda beznadziejna leje i lejeciesze sie ze wczoraj bylam zalatwic uznanie ojcostwa juz mam jeden papierek z glowy :-) co do spania to ja dzis strasznie zle spalam maly dostal o 2 w nocy czkawke takie dziwne uczucie pierwszy raz mu sie to zdarzylo i mam nadzieje ze ostatni.
takie truskawki tez bym sobie zjadal ale u mnie nie ma a w taka pogode daleko sie nie zapuszczam bo mi sie nie chce.
Jutro w koncu wizyta cieakwe ile juz wazy maly brzdac![]()
U mnie ma czesto czkawke i nie wiem dlaczego ale jest to dla mnie bardzo nieprzyjemne uczucie![]()
Ale czkawka jest potrzebna maluchom,w brzuchu to jedyny sposób na ćwiczenie płuc

u mnie tez pogoda beznadziejna leje i lejeciesze sie ze wczoraj bylam zalatwic uznanie ojcostwa juz mam jeden papierek z glowy :-) co do spania to ja dzis strasznie zle spalam maly dostal o 2 w nocy czkawke takie dziwne uczucie pierwszy raz mu sie to zdarzylo i mam nadzieje ze ostatni.
takie truskawki tez bym sobie zjadal ale u mnie nie ma a w taka pogode daleko sie nie zapuszczam bo mi sie nie chce.
Jutro w koncu wizyta cieakwe ile juz wazy maly brzdac![]()