miq
Fanka BB :)
miq powtórz badanie, ja ostatanio źle pobrałam i wyszło mi białko, następnego dnia lepiej się przygotowałami wyniki były już perfect
![]()
No na pewno,jutro jeszcze raz nasiusiam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
miq powtórz badanie, ja ostatanio źle pobrałam i wyszło mi białko, następnego dnia lepiej się przygotowałami wyniki były już perfect
![]()
Podobnie uważam, nacinanie nie jest przyjemne, ale lepsze to niz ewentualne pękniecie. Ja w 1 ciąży bałam sie tego dość mocno ale przy porodzie jak lekarz zaproponował nacinanie to zgodziłam sie od razu. W tym bólu na wszystko bym sie zgodziła chyba![]()
Zszywano mnie pod narkozą pełną-uśpiono mnie. Potem pamiętam ten okres nieprzyjemnie gdy szwy ciągną, cięzko siedzieć a trzeba zająć sie maluchem. No i pierwsze wizyty w wc-koszmar. Ale głowa do góry, z każdym dniem lepiej, do przeżycia![]()
Mnie doradziła, żeby sobie taki przygotować, tzn. przemyśleć czego się oczekuje, ale mieć to raczej w głowie, lub żeby wiedziała o tym osoba towarzysząca niż dzierżyć w dłoni kartki