Brzuszysta
Aktywna w BB
5-6lipcaTak mi wyliczył kalkulator z internetu moze się mylić nie wiem sama nie liczyłam, a jak ja miałam ostatnia miesiączkę 29.09 to na kiedy mam termin?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
5-6lipcaTak mi wyliczył kalkulator z internetu moze się mylić nie wiem sama nie liczyłam, a jak ja miałam ostatnia miesiączkę 29.09 to na kiedy mam termin?
Miala 21.09 wiec wczesniejDziękuję tak kolo tego właśnie liczyłama koleżanka tez chyba miała ostatnia miesiączkę tego dnia co ja? Czy się mylę?
Moim zdaniem to bie jest dobry pomysl.Dziewczyny bardzo dziękuję, córkę urodziłam 24.06 więc może i teraz się uda na 24. Właśnie wróciłam z badan do 14 będę miała wyniki. Najbardziej interesuje mnie progesteron i tsh.
Witaj[emoji2]Mam nadzieję że czujesz się dobrze .Czesc. To i ja sie przywitam bo niewykluczone ze rozpakuje sie w lipcuTermin mam na 30.06 ale mam krotsze (25-26) dni wiec mozliwe ze termin bede miec jednak na poczatek lipca
Mieszkam w Warszawie. Mam 3.5 letnia corke. Do czasu ciazy sporo pracowalam (w 3 miejscach) w tym tygodniu zrezygnowalam z jednej pracy, od przyszlego zmniejszylam wymiar pracy i narazenie zawodowe w drugiej. W trzeciej na razie zostaje bo jest wzglednie bezpiecznie. Na Usg planuje pojsc w okolicy skonczonego 6 tygodnia. Bete 17.10 mialam 9.1 ; 24.10 402 wiec na razie wszystko wyglada ok.
W poprzedniej ciazy mialam niedoczynnosc tarczycy wiec planuje na dniach sprawdzic tsh.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Super[emoji2]Mam nadzieję że wyniki będą ok.Ja wizyta 6 listopad więc jeszcze poczekam chwilę.Dzisiaj czuje się duzo lepiej i mniej śpię ale za to piersi nie mogę dotknąć[emoji1]Dziewczyny bardzo dziękuję, córkę urodziłam 24.06 więc może i teraz się uda na 24. Właśnie wróciłam z badan do 14 będę miała wyniki. Najbardziej interesuje mnie progesteron i tsh.
Witaj serdecznie[emoji2]Witajcie. Jestem nowa na forum i od dzis juz wiem, ze zaliczam sie do lipcowek. To moja druga ciaza, o ktora staralam sie 5 miesiecy. Moj synek ma juz 17 miesiecy. Termin ost. Miesiaczki to 28.09![]()
Jesli chodzi o pierwsze dolegliwosci oczywiscie taki jakby bol jajnikow. Po pierwszej ciazy juz wiem ze to rozciagajaca sie macica. Powiekszone piersi, ale nie bolecne jak bylo poprzednio. Ogolne samopoczucie bardzo dobre. Wizyta u lekarza zaplanowana na 21.11, specjalnie, aby dzieciatko troszeczke podroslo i slychac bylo male serduszko. Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie jak i starajace sie![]()
Czuje sie niezle- ostatnie dwa dni mialam gorsze bo mocno bolal mnie brzuch. Ale dzis jest lepiej. Jestem senna bardzo, przynajmniej raz dziennie musze sie polozyc troche polezecWitaj[emoji2]Mam nadzieję że czujesz się dobrze .
życie cudem jest[emoji1]