Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli już po stresieWitam się poniedziałkowoU mnie sypie śnieg od rana
Już jest biało. Rodzice wczoraj byli zaskoczeni ale się cieszą
To samo babcie
A siostrzenica już nawet dała swoją pozytywkę misia groszkowi i całusa w brzuch [emoji7]
Mój tata to już cały szczęśliwy bo liczy, że w końcu będzie chłopak w rodzinieCzyli już po stresierodzice szczęśliwi, a dopiero będą szczęśliwi jak dzidziuś zobaczą, oszaleja na punkcie dziecka
![]()
Hehe mój teściu jak jeszcze nie wiedziałam co będzie to kg kupował mi ogórki kiszone żebym jadła, na szczęście miałam na nie wielka ochotę, i chłopak się urodził, jak ja rodziła to na 15 porodów tego dnia jeden chłopak się urodził, mój synek, a teraz to naprawdę mi obojętnie co będzie tylko zdrowe, zresztą w pierwszej ciąży też tak miałam, fajnie by było mieć Parker, ale drugi syn też super wydaje mi się że rodzeństwo jednej płci w dorosłości się lepiej dogaduje ale to tylko moje odczucia bo sama mam tylko siostreMój tata to już cały szczęśliwy bo liczy, że w końcu będzie chłopak w rodzinieNie chciałam go już martwić, że dowie się dopiero w lipcu bo nie chcemy poznać płci
![]()
Mnie to też obojętne, byle było zdrowe. Zawsze miałam parcie na córkę a jak już zaszłam w ciążę to zrobiło mi się to obojętne.Hehe mój teściu jak jeszcze nie wiedziałam co będzie to kg kupował mi ogórki kiszone żebym jadła, na szczęście miałam na nie wielka ochotę, i chłopak się urodził, jak ja rodziła to na 15 porodów tego dnia jeden chłopak się urodził, mój synek, a teraz to naprawdę mi obojętnie co będzie tylko zdrowe, zresztą w pierwszej ciąży też tak miałam, fajnie by było mieć Parker, ale drugi syn też super wydaje mi się że rodzeństwo jednej płci w dorosłości się lepiej dogaduje ale to tylko moje odczucia bo sama mam tylko siostre
Dokładnie najważniejsze żeby wszystko było Dobrze i urodziło się zdroweMnie to też obojętne, byle było zdrowe. Zawsze miałam parcie na córkę a jak już zaszłam w ciążę to zrobiło mi się to obojętne.