Nowaja16
Fanka BB :)
O to fajnie tylko to czekanie jest najgorszebo maleństwo jest większe, w tym czasie szybciej rośnie, więc więcej widać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
O to fajnie tylko to czekanie jest najgorszebo maleństwo jest większe, w tym czasie szybciej rośnie, więc więcej widać![]()
Super, że wszystko okMelduję że my już dzisiaj po wizyciePotwierdziło się z prenatalnych że będzie dziewczynka
Pokazywał mi jej wargi sromowe ale ja oczywiście nic tam nie widziałam hehe Ogólnie Liliana (myślę że to imię już zostanie) bardzo szybko rośnie, termin porodu zmienił mi się z 18 lipca na 13 więc chyba będzie duża po tatusiu
Mózg się ładnie prawidłowo dzieli, serce pięknie bije, są wszystkie paluszki, można więc w spokoju czekać miesiąc na połówkowe
![]()
a to połówkowe robisz gdzie indziej?Mam normalnie co 4 tygodnieale wpadła mi wizyta z połówkowych
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja dla siebie to już w marcu zacznę ogarniać bo juz w kwietniu na trochę mnie połoza a dla maleństwa jeśli dalej będzie dziewczynka to sporo mam tylko to typowo zimowe dlatego muszę przejrzeć i tez jakoś w kwietniu pokupowac żeby już w maju byc spokojnaJa tak w kwietniu chce się zabrać, większość sobie zamówię w smyku więc nie muszę biegać po sklepach![]()
Ja mialam wybor albo na 20 tydz albo na 24... Bo chciałam zeby maz byl przy badaniu [emoji3]Właśnie też nie wiem czemu ja bym wolała wcześniej ale nie mam wyboru. U mnie jest między 18 tygodniem a 22 ale właśnie zapisują żeby był jak najpozniejszych tydzień
I który tydzień wybrałaś?Ja mialam wybor albo na 20 tydz albo na 24... Bo chciałam zeby maz byl przy badaniu [emoji3]
![]()
Ja to lubię dla dzidzi żółte, zielone kolory więc tak będę kupowaćJa dla siebie to już w marcu zacznę ogarniać bo juz w kwietniu na trochę mnie połoza a dla maleństwa jeśli dalej będzie dziewczynka to sporo mam tylko to typowo zimowe dlatego muszę przejrzeć i tez jakoś w kwietniu pokupowac żeby już w maju byc spokojna![]()
20 oczywiscie [emoji13][emoji13] 24 podobno za pozno...I który tydzień wybrałaś?![]()
Ja lubię biel i czerń ale dla dziecka to tak nie bardzoJa to lubię dla dzidzi żółte, zielone kolory więc tak będę kupowaćw zasadzie neutralnie. Już mam dużo rzeczy wybranych tylko zamówić
![]()