• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja leżę w wannie ciepła woda i oliwka i grzeje tyłek małż zakończył sypialnie a jaki dumny był bo super wyszło a wczoraj łacina rzucał co za h...wa farba w tej sypialni Hahahah
wiec umylam okno szafy drzwi podłogi i można spac jak ludzie dziś
została klatka i salon i widok tragiczny [emoji23] ale piernicze to nuz nie mam siły nie sprzątam nie ma sensu byłam dziś zribic hybrydy w stopach w rękach żeby się dowartościować jako kobieta [emoji23] wiec dzień udany
A to moj remont aktualnie salon [emoji23]

IMG_9269.JPG

Załączniki

• IMG_9269.JPG
    IMG_9269.JPG
    218,3 KB · Wyświetleń: 347
reklama
reklama
Mam to samo. W pokoju córki totalny Armagedon. Jak się zabrałam ostatnio za porządki Ti dwa wory śmieci wyniosłam. Chomikuje wszystko. Każdy rysunek, figurkę. No dosłownie wszystko. A dzisiaj o mało się nie zabilam o porozwalane piłki.
To jest jakis koszmar! Jak sie tego pozbyc? No ja nie moge tego zbiesc. Jak tylko pomysle ile jest tam roboty to mi sie plakac chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry