kinga30
Fanka BB :)
Dokładnie to najważniejszeZobaczymy dzis jak sytuacja wyglada moze podgonil troche. Moze byc drobny ale najwazniejsze zeby byl zdrowy i urodzil sie w bezpiecznym terminie zeby nie musial w inkubatorze lezec.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie to najważniejszeZobaczymy dzis jak sytuacja wyglada moze podgonil troche. Moze byc drobny ale najwazniejsze zeby byl zdrowy i urodzil sie w bezpiecznym terminie zeby nie musial w inkubatorze lezec.
Taki byl plan od początku ciąży wszystko jest okej ale poprzednia ciążę straciłam w 37 tygodniu dlatego teraz wcześniej planujemy rozwiażąć ciążę dlatego te sterydy
Na która masz ?Na razie tak jefnorazowo jade, bo mam te skurcze i ze wzgledu na problemy w pierwszej ciazy. Nie wiem czy potem zaleci jakos regularnie.
oliwka przy nadcisnieniu dzieci moga rosnac wolniej za to przy cukrzycy duze z tego wniosek, ze twoj bedzie mial wage idealnaZobaczymy dzis jak sytuacja wyglada moze podgonil troche. Moze byc drobny ale najwazniejsze zeby byl zdrowy i urodzil sie w bezpiecznym terminie zeby nie musial w inkubatorze lezec.
To u mnie Kacper 35 i żadnych problemow z oddychaniem. A miałaś regularne miesiączki? Czy według usg a om miałaś roznice?
Dlatego my nowy dom będziemy ogrzewać pompą ciepła. Żegnaj piecu i potrzebo palenia w nim.Wiadomo ze to calkiem inne powietrze ,zielen itd . a jak mieszka sie w domku jednorodzinym to juz wgl. Ogrod podworko i maly warzywnik. W lato basen na podworku. Mi tak dobrze nie jestvto jakas specjalna wies....ale jade do dziadka 5km i tam 5 domow na krzyz lasy ,grzyby i rzeczka w ktorej sie kapalismy w lato. Tata nam zrobil taka zatoczke pogłębiał co roku i mielismy wlasne kapielisko. Fajna sprawa. Jezeli bym musiala to wiadomo nie ma.sie wyboru ale ciezko byloby mj sie przeniesc do bloku i miasta. Niektorzy sobie chwala...palic w piecu nie trzeba ,kosic trawnika i przycinac drzewek.....ale.ja to lubie i nie wyobrazam sobie zeby mialo to.sie zmienic.
Ognisko z ziemniakami.... Mniam... Ostatnie robiliśmy we wrześniu zeszłego roku. Chyba muszę do teściów się wybrać bo tam mamy naszykowane miejsce na ognisko i zrobićJa bym chetnie rozpalila ognisko na dzialce i takie ziemniaczki upiekla. No ale ognisk palic nie wolno[emoji53]
No będę Cię pilnowac Mamuska [emoji4]@Onaszczesliwa2018 wlasnie mialam dużo odpoczywać i tak mi srednio wychodzi ale zaraz się klade
No właśnie już mi dziewczyny napisały, gdzieś przeoczylam ten post [emoji4]Był komunikat specjalny, że jej gniazdko zapłonęło i jest bez laptopa... Więc musimy się uzbroić w cierpliwość [emoji15]
Miłego wieczorku [emoji4]A ja się lenię [emoji23]
Siedzę na balkonie z kubkiem gorącego cacao z chałwą (tak, wiem ile to ma kcal...), i patrzę na las
Niedługo będę musiała wstać i trochę kuchnię ogarnąć, poza tym telefon mi się niedługo rozładuje [emoji23]
A dzisiaj wieczorem spotkanie ze znajomymi i pizza
Nie ma to jak dzień zdrowego żywienia [emoji23][emoji23][emoji23]