• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziś oglądałam pociąg intercity odemnie do was 3,5 godz na Warszawę centralna
Mam taka ochotę wsiąść i przyjechać chociaż na jeden dzień
A znając moj spontan to może być tak ze będziecie pic kawę wszystkie a tu ciocia karla idzie z brzuchem [emoji23] suprajs [emoji23]

Szczególnie ze złote tarasy gdzie była propozycja tej kawki są przy samym dworcu centralnym :D na dobra sprawę Karla to wiesz nie jest tak długo 3 godzinki ;p my tu po mieście możemy nawet godzinę jechać na ta kawkę jak będzie korek :D

reklama
A znając moj spontan to może być tak ze będziecie pic kawę wszystkie a tu ciocia karla idzie z brzuchem [emoji23] suprajs [emoji23]
Ja od siebie mam Pendolino. Niecale 5 godzin i jestem z Wami. A że wariat ze mnie jak z @Karla88 to może być różnie [emoji23][emoji23][emoji23]najwyżej urodze po drodze. Moze bede miala wtedy zniżki na Pendolino [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Widziałam wiele tych literek i te są naprawdę pięknie zrobione [emoji16] no i dobór kolorów piekny. Z jakiej strony? [emoji16]
Dzidziusiowo.com :) Polecam, jestem zadowolona

Będziemy czekały!

Gdzie zamówiłaś???? I jaki koszt? Szukałam dla Maksia
Dzidziusiowo.com Za 4 literki zapłaciłam 60 zł. Masz mnóstwo wzorów i kolorów do wyboru, ja właśnie sama komponowałam. Ale mają tez parę gotowych ładnie wyglądających ze sobą, wtedy tylko piszesz jakie literki chcesz :) Możesz wybrac tez rozmiar i poprosić o wykonanie na girlandzie, tak jak ja bo nie chciałam każdej literki wieszać osobno. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry