• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Byłam dzis z małą u lekarza ważył 3600 urodziła sie z.wagą 2900 stwierdził ze za duzo waży je co 3 godz po 90 i w nocy raz czasem 2 razy sie budzi na jedzenie wasze maluchu ile ważą
90ml co 3 godziny to nie dużo. Wagą też ładna. Pewnie lekarzowi chodziło o przyrost, ale dzieci które się urodziły z niższą wagą zwykle szybciej przybierają. Moja ur 4000g, A teraz 5030g. Myślę, że nie masz się czym martwić.

reklama
dziewczyny mamy plage komarów... znacie jakis środek przeciw komarom cos co mozna zamontowac w sypialni przy malutkim dziecku?? cos sprawdzonego i skutecznego. nie wiem jak te cholery właza mamy moskitiery w oknach a i tak sa.Dzisiaj mnie ugryzl w warge, spuchla mi jak diabli ust nie moglam domknac.nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby malego pogryzly, a to cud ze sie to jeszvzce nie stalo bo kazdegonwieczoru zabijamy z 4 komary.

reklama
dziewczyny mamy plage komarów... znacie jakis środek przeciw komarom cos co mozna zamontowac w sypialni przy malutkim dziecku?? cos sprawdzonego i skutecznego. nie wiem jak te cholery właza mamy moskitiery w oknach a i tak sa.Dzisiaj mnie ugryzl w warge, spuchla mi jak diabli ust nie moglam domknac.nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby malego pogryzly, a to cud ze sie to jeszvzce nie stalo bo kazdegonwieczoru zabijamy z 4 komary.
ja kupilam ostraszacz z chicco i kremik , odstaraszacz mozna uzywac i na wyjscia. Jak na razie nic mi maluszka nie pogryzlo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry