Hej Miki123 weszlas w 28, ja koncze 27 i moj brzuch jest taki hmm napewno nie ogromny Wiadomo to bardzo indywidualna kwestia

Ja z ciekawostek to ostatnio wyladowalam na izbie.Od ok. 22 wieczorem maluszek tak mnie kopał i sie ruszal ze az sie przestraszyłamTe ruchy byly naprawde bardzo intensywne.Wlaściwie cała noc nie przespalam, w koncu juz tak sie zestresowalam ze napisalam do mojego lekarza smsa o 7 rano, bo nie odbierał z pyt. co robić.Kazał pojechac do szpitala, powiedzial ze trzeba spr.Mogli mi juz ktg zrobic, podobno od 26 t.c. robia.Nie wyszly zadne skurcze, tetno dziecka ok, szyjka zamknieta, dluga, na usg tez ok.Wrocilam do domu, za niedlugo mialam wizyte u swojego gina i mowil ze moze probował sie przekrecic, a moze w koncu jak sie nakrecilam to sam był pobudzony hmm :/ Maly w ogole szaleje mi w brzuchu, teraz powiedzmy tak spokojniej.Ciagle na usg jak widac to lezy pośladkowo.Wiadomo ze teraz ma jeszcze duzo miejsca i jak mowi lrkarz to moge dojsc po wizycie na parking a on juz moze byc w innej pozycji.Ale ogolnie caly czas wtedy jak mam usg to lezy glowa w gorze.