Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam to samo.Rodziłam 2 razy sn.i myślę że 3 też taki będzie. Bo ja nie wiem dlaczego ale panicznie boję się cesarki.
O, myślałam że jakaś większa referencyjnosc czy coś![]()
Ja też mam rozterkę co do porodu. Czy nastawiać się na drugie cc czy próbować sn.
Doslownie moje mysli, mimo ze zdecydowalam juz ciagle mam w glowie ze moze tym razem bedzie ok. Pozatym chcialabym szybkp wrocic do biegania i w pazdzierniku pobiec polmaraton. Po cc moge zapomniec. Ale sn sie boje jak cholera.Ja to w sumie bardziej boje sie kolejnego "awaryjnego" ciecia... I tego, ze tym razem sytuacja moze wymknąć sie spod kontroli.
Skąd już wiecie, że będziecie miały cc?jak ja to wszystko przeżyję nie mam zielonego pojęcia o niczym..czytam o wyprawach,szkołach rodzenia itp. Masakra nawet nie ma mnie kto w to wszystko wdrożyć a mnie to nigdy nie interesowało. Wszyscy dzieci po 10 lat już mają cholera jak ja to ogarnę chyba muszę się zacząć interesować tylko od czego zacząć