Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie, podczas stania to już zupełnie tragedia. Mnie to i brzuch twardnieć zaczyna wtedy. Chyba trzeba zacząć prosić o miejsce.Niestety stałam bo pewno ludzi. Dzięki za radę w poniedziałek znowu czeka mnie wycieczka trzeba chupa chupsa kupić
Jak po mnie nie widać że w ciąży jestem chyba musiałabym się najeść grochowki na wzdęcia hahahaNo właśnie, podczas stania to już zupełnie tragedia. Mnie to i brzuch twardnieć zaczyna wtedy. Chyba trzeba zacząć prosić o miejsce.
Ja to jeździłam z całą paczką ale zwykle to było na trasie dom - studia, 140km w jedną stronę. Samochodem, podejrzewam że komunikacji miejskiej bym nie przeżyła. Niektórzy ludzie są na bakier z prysznicem.Niestety stałam bo pewno ludzi. Dzięki za radę w poniedziałek znowu czeka mnie wycieczka trzeba chupa chupsa kupić
To mój tak może z 1/3 TwojegoU mnie już niema opcji na ukrycie 17 tydzZobacz załącznik 934654