slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Mnie tak z tydzień temu właśnie pobolewał jak musiałam siku Jak zrobiłam przechodziło.Ja 4t+5d i póki co tylko boli mnie podbrzusze (o dziwo tylko jak jestem glodna, jak coś zjem od razu puszcza)innych objawów nie widzę
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie tak z tydzień temu właśnie pobolewał jak musiałam siku Jak zrobiłam przechodziło.Ja 4t+5d i póki co tylko boli mnie podbrzusze (o dziwo tylko jak jestem glodna, jak coś zjem od razu puszcza)innych objawów nie widzę
![]()
Ok oddaje [emoji23][emoji23][emoji23] nawet na dłużej jeśli potrzebujesz [emoji23] a tak serio to jeszcze może Cię zemdlić w najmniej oczekiwanym momencie [emoji6] nie znasz dnia ani godziny kiedy dopada. Mam koleżankę, która w ciąży nie miała mdłości ale jak poczuła rybę (tyko rybę) puszczała w momencie pawia. Wiec wiesz [emoji6] jest nadzieja [emoji6]
Pokazuje Ci dokładnie tak jak miJa 4t+5d i póki co tylko boli mnie podbrzusze (o dziwo tylko jak jestem glodna, jak coś zjem od razu puszcza)innych objawów nie widzę
![]()
Pokazuje Ci dokładnie tak jak mitylko dziwne jest to , ze jedna aplikacja pokazuje poród 14 lipca a inna 20
![]()

Jeszcze też tak daleko nie myślałam teraz ...Dajesz, dajesz. Wszystkie bedziemy Ci zazdroscic bo rozpakujesz sie przed nami[emoji12] [emoji12] [emoji12]Dziś miałam pierwsze usg i termin jednak na 25 czerwca. 7tydzien 3dzien było serduszko.
Mogę tu zostać? Jakoś tak przyjaznej niż u czerwcówek