Już powinno być widać . Mi tak właśnie lekarz powiedziała że w 7tja mam miec wizyte 7tydz +3d mam nadzieje ze bedzie widac [emoji85][emoji87]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już powinno być widać . Mi tak właśnie lekarz powiedziała że w 7tja mam miec wizyte 7tydz +3d mam nadzieje ze bedzie widac [emoji85][emoji87]
tez mam taka nadzieje [emoji106] [emoji3]Już powinno być widać . Mi tak właśnie lekarz powiedziała że w 7t [emoji5]
Będzie będzie. Ja miałam wizytę w piątek akurat 7+3 i już serduszko było. Zobacz sobie moje usgja mam miec wizyte 7tydz +3d mam nadzieje ze bedzie widac [emoji85][emoji87]
Powinno.ja mam miec wizyte 7tydz +3d mam nadzieje ze bedzie widac [emoji85][emoji87]
Moi rodzice i rodzice partnera już wiedzą. Wie też moich dwóch przyjacieli I jedna osoba z pracy sama się domyśliła 2 tygodnie temu. Ja uważam że nie ma czegoś takiego jak bezpieczny tydzień. Reszcie rodziny powiem w święta a reszta świata może sama się domyślić@Ennis92 suuuuperjuz nie moge sie doczekac az dostane swoje
![]()
a w ktorym tyg mowicie rodzinie? ktory uwazany jest za juz taki powiedzmy bezpieczny tydzien? 13?
@Ennis92 suuuuperjuz nie moge sie doczekac az dostane swoje
![]()
a w ktorym tyg mowicie rodzinie? ktory uwazany jest za juz taki powiedzmy bezpieczny tydzien? 13?