Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny proszę o kciuki właśnie jestem z siostrą w szpitalu siostra jest w 17 tc i dostała bóli - skórczy. Strasznie się martwię![]()
Ja znowu mam złe przeczucie że na pewno dostanę @... Może jeszcze raz robię test w czwartek..@malinalove93 cieszę z się że dobrze się czujesznie martw się może za wcześnie na test? U mnie jak narazie była jedna kreska 3 dni przed terminem.. Jutra się trochę boję ... Teraz mnie tak w krzyżu napierdziela że nie wiem co jest i ból podbrzusza się nasila obawiam się że znów się rozczaruje
Dzięki za trzymanie kciukow
@mEwa_87 dzięki za trzymanie kciukow![]()
Ja w tej ciazy mam elektryczna szczoteczke i myje ekspresowo. Narazie dziala.Ja mam dziś poważny problem z myciem zębów. Za każdym razem mam odruch wymiotny.
Ja bym chciała przytyć jakoś 10kg max bo już mam spora nadwagę [emoji30][emoji30]
Trzymam kciuki. Jak tam sytuacja?Hej dziewczyny proszę o kciuki właśnie jestem z siostrą w szpitalu siostra jest w 17 tc i dostała bóli - skórczy. Strasznie się martwię![]()
Witam a dzień naprawdę zaczął się okropnie ... Jestem nie wyspana , wściekła wszystko mnie wkurza ... Zaczynam się martwić jak to będzie jak będę miała dwójkę małych dzieci ... Anka dzisiaj w nocy dała taki koncert może przespałam łącznie 2 godziny ... Dziewczyny jak to jest z kawą mogę pić czy nie bo już sama niewiem a czuje że jej potrzebuje właśnie dziś .Trzymam kciuki. Jak tam sytuacja?
Witajcie w ten kolejny ponury dzień![]()
Witam a dzień naprawdę zaczął się okropnie ... Jestem nie wyspana , wściekła wszystko mnie wkurza ... Zaczynam się martwić jak to będzie jak będę miała dwójkę małych dzieci ... Anka dzisiaj w nocy dała taki koncert może przespałam łącznie 2 godziny ... Dziewczyny jak to jest z kawą mogę pić czy nie bo już sama niewiem a czuje że jej potrzebuje właśnie dziś .