Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;(;(;(@Medeleine86 bardzo mi przykroi trzymam kciuki za grudzień. Będę o tobie pamiętać
U mnie beta tak jak myślałam słaba bardzo 42890 a 6.11 było 11costam
Teraz tylko czekać na krwawienie![]()
Strasznie to smutne@Medeleine86 bardzo mi przykroi trzymam kciuki za grudzień. Będę o tobie pamiętać
U mnie beta tak jak myślałam słaba bardzo 42890 a 6.11 było 11costam
Teraz tylko czekać na krwawienie![]()
Gratuluję. Ładnie daleko przede mną jesteśByłam dziś na wizycie u swojego lekarza i jest ok. Tętno 145 długość 12 mm wg usg 7w3d a wg miesiączki 8w0d, więc jest dobrze. Uspokoił mnie po tych ostatnich rewelacjach innej lekarki, że macica dużo za mała.
Witajcie dziewczynykurczę jest 10 a ja dopiero zjadłam śniadanie ale niestety przy Lili strasznie ciężko mi się zebrać
Ja się martwię jak dam sobie radę z 3 tym bardziej ze córka jest niepełnosprawna mocno i naprawdę jest z nią ciężko, raczej wezmę już chyba kogoś do pomocy. Kawę można 2 filiżanki dziennie spokojnie
Wow ale mi narobiłas smaka ja z kolei lubie zimowa herbatkę z sokiem z malin i do tego plaster pomarańczy i kilka goździków od razu tak świątecznie się robi
Trzymam kciuki żeby w następnym cyklu się udało
Byłam dziś na wizycie u swojego lekarza i jest ok. Tętno 145 długość 12 mm wg usg 7w3d a wg miesiączki 8w0d, więc jest dobrze. Uspokoił mnie po tych ostatnich rewelacjach innej lekarki, że macica dużo za mała.